Alıcı Haberleri

Alıcı Haberleri

Arızalanan 17 Metrelik Lüks Tekneyi KIYEM Ekipleri Kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıçiftlik açıklarında içinde 4 kişinin bulunan 17 metre uzunluğundaki tekne makine arızası sonrası Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Geleneksel Sea Garden Hasat Günleri’nin 5’incisi gerçekleştirildi

 Bodrum’un koylarından Yalıçiftlik’te bulunan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Türkiye’de zeytin ve zeytinciliği yaşatmak, yerli, sürdürülebilir ve doğal üretime destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği Sea Garden Hasat Günleri’nin 5’incisini gerçekleştirdi.

Ejder Meyvesinin Tanesi 70 Lirayı Buldu

Fethiye’de her Salı kurulan Salı Pazarı’nda ejder meyvesinin tanesinin fiyatı görenleri şaşkına uğrattı. Ejder meyvesinin tanesi 70 lirayı buldu.

Başkan Karaca'dan Dünya Barış Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 1 Eylül Dünya Barış Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda dünyanın her yerinde kalıcı barış sağlanması için herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Yeşil Hasat Günleri Başladı

Bodrum’da yeşil hasat günleri başladı. Mis kokulu yeşil mandalinalar, dalında alıcısını bekliyor.

Laguna Lounge mutfağında Portekiz lezzetleri

Bodrum’un önemli koylarından Yalıçiftlik’te faaliyet gösteren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un imza restoranı Laguna Lounge, misafirlerine Portekiz mutfağının geleneksel lezzetlerini bir araya getiren özel bir menü sundu.

“FTSO Akademi” Açıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), turizm ve tarımın yanı sıra sanayisiyle de her geçen gün büyüyen Fethiye ve Seydikemer iş dünyasının ihtiyacı olan yetişmiş ve günün şartlarına göre kendini yenileyen yatırımcı ve iş gücüne kalıcı çözüm sunmak için FTSO Akademi’yi kurdu.

MUĞLA'DA KUZUGÖBEĞİ ALTINLA YARIŞIYOR

Muğla'da Mart-Mayıs aylarında doğal ortamda yetişen kuzugöbeği mantarı kırsal mahallelerdeki vatandaşların geçim kaynağı olurken, kilosu 800 ila 1000 liradan alıcı buluyor.

OĞLUNUN CENAZESİNİ ALMAYA GELİRKEN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesinde gece ölü olarak bulunan Onur Halıcı’nın (27) annesi Emine Halıcı (56), oğlunun cenazesini almaya gelirken trafik kazasında hayatını kaybetti.

BODRUMSPOR BAŞKANI KARAKAYA: “BİZ TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Lig'in 11. haftasında evinde Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor'da Başkanı Rıza Karakaya, “Biz takımımıza güveniyoruz. Bodrum'u en iyi şekilde temsil etmek ve bu ligde kalıcı olmak, iyi futbol izletmek gibi amaçlarımız aynı şekilde devam ediyor” dedi.

SORUNLARA KALICI ÇÖZÜM BULACAĞIZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan Adayı Ali Somyürek, açıklama bulundu.

FETHİYE’DE TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM ARANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’de trafik ve otopark sorunun çözümüne ilişkin alınabilecek tedbir ve önlemlerin görüşülmesi gündemiyle toplandı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda ilçede trafik güvenliğini sağlayan jandarma ve polis ekiplerinin de görüş ve önerileri kayda geçti. Toplantıda konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Özellikle turizm sezonunda vatandaşlarımızı ve tatilcilerimizi zor durumda bırakan trafik sorununa kalıcı çözüm getirmek için uzun süredir çalışma yürütüyoruz. İlçe merkezinde ve Ölüdeniz Mahallesi’nde halkımızı ve tatilcilerimizi rahatlatacak, işletmelerimizin müşteri ve tedarik yollarını sonuna kadar açacak bir çözüm modeli ortaya koymak zorunluluk haline geldi.” dedi.

Dünyaca ünlü Sedir Adası havadan görüntülendi

Muğla Gökova Körfezi'nde her yıl binlerce turisti ağırlayan Sedir Adası göz alıcı güzelliğiyle dikkat çekiyor.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA : MAKYAJ DEĞİL, KALICI ÇÖZÜM !!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ankara merkezli olarak dijital platformda yayım yapan Belediye Gazetesi’ne kapsamlı bir röportaj verdi. Türkiye genelinde çeşitli uygulamalarıyla başarılı olan 34 belediye başkanı ile yapılan röportajlara Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da dahil edildi. Dergiye konu olan belediye başkanları göreve geldiklerinden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalar, önümüzdeki sürece ilişkin planlamaları ve yaşamakta oldukları sıkıntılar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

MENTEŞE’YE BAHAR GELDİ

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki bitki satış noktası rengârenk çiçeklerle bezenerek göz alıcı bir görüntü oluşturdu.

Güzellik Uzmanlığı Eğitimine Yoğun İlgi

Cilt bakımı, estetik yaptırma, protez tırnak, kalıcı makyaj gibi güzelliğe dair bir çok alan günümüzde kadınlar tarafından çok fazla talep görüyor. Buna bağlı olarak ta bu işe ilgi duyanlar güzellik uzmanı olmak için eğitimler alıyor. Fethiye’de güzellik uzmanlığı eğitimi veren Gözde Yakut Güzellik Uzmanlığı eğitimleri büyük ilgi görüyor.

CHP’li Erbay motokuryelerin sorunlarını meclis gündemine taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve insanca bir yaşam için ücret artışı talebiyle günlerdir grev yapan motokuryelerin sorunlarının araştırılması ve sorunlara kalıcı çözümler bulunması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bir araştırma önergesi verdi.

Başkan Oktay 2021’in son ziyaretini Bozburun’a gerçekleştirdi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2021'in son gününde Bozburun Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Oktay, birkaç gün önceki yağmurda sıkıntı yaşayan esnafla da görüştü. Belediye çalışanlarının 2 ekiple anında müdahalede bulunduğunu söyleyen esnaf, 'O gece bütün ekip buradaydı, hep birlikte müdahale ettik' derken Başkan Oktay ise soruna kalıcı çözüm için ocak ayı içinde gerekenin yapılması talimatı verdi.

2021 Yılına Online Hizmetler Damga Vurdu

Pandemi ile beraber değişen alışkanlıklarımız, tercih ettiğimiz hizmetleri de değiştirdi. Türkiye’nin en büyük online hizmet platformu Armut.com’un 2021 yılı verileri; yoğun ilgi gören online hizmetlerin, pandemi ile beraber hayatımızda kalıcı hale geldiğini gösteriyor.

Kullukçu İle Eroğlu Açılışta Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanlığı yapmış Ali Özgür Kullukçu ile siyaset ve iş dünyasının renkli simalarından olan Erdal Eroğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katıldığı Bahriye Üçok Parkı’nın açılış töreninde buluştular.

Chp’den Birlik Beraberlik Mesajı

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından yeni üyelere rozet takma töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’da katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen rozet takma töreninde Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’te rozetini takarak, CHP’nin yeni üyelerinden biri oldu.

Salıcı’ya Bandolu Karşılama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Salıcı belediye binası girişinde bandoyla karşılandı.

Demir, Rozet Takma Törenine Hazırlanıyor!

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, parti üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının gündeminde 10 Aralık Cuma günü yapılacak olan yeni üyelere rozet takma töreni vardı.10 Ocak Cuma günü yapılacak olan yeni üyelere rozet takma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’da katılacak.

Sağlıkçılar İş Bıraktı

Fethiye Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları makul, sürdürülebilir ve kalıcı bir ücret politikasının benimsenmesi sağlık çalışanlarının tamamının bundan faydalanması adına iş bırakma eylemi yaptılar.Bir gün boyunca iş bırakan sağlık çalışanları hastaneye gelerek hastane bahçesinde durdular.Tüm sağlık çalışanları sendikaları tarafından ortaklaşa yapılan eylem sırasında bir de basın açıklaması yapıldı.

Orient Otel Satılıyor

Çalış Mahallesi’nde Fethiye’nin eski otellerinden biri olan Orient Otel kalkınma Bankası tarafından ihaleye çıkarıldı. Orient Otel Kalkınma Bankası Genel Müdürlük Binası’nda 22 Kasım tarihinde saat 10.30 yapılacak ihale ile alıcı bulması halinde satılacak.

Salı pazarında alanda dertli satan da

Fethiye’de Salı günleri kurulan semt pazarında alanda satanda dertli. Sebze ve meyve bölümünde satıcılar maliyetlerden dert yanarken, alıcılar ise yüksek fiyatlardan dert yandı. Giyim bölümünde ise turistlerin sadece gezmek için pazarı dolaştığı ifade edildi.

Milyon dolarlık tarihi eseri jandarmaya satmak istediler

Muğla'nın Menteşe ilçesinde piyasaya değeri 1 milyon 500 dolar olan Roma dönemine ait aslan motifli yakut yüzüğü alıcı kılığına giren jandarmaya satmak isteyen 2 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Kenan Evren’in metrekaresine 35 lira ödeyerek aldığı arsayı ve inşaatı kimse satın almıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 7'inci Cumhurbaşkanı merhum Kenan Evren'in 18 yıl yaşadığı Beyaz sokaktaki 'Beyaz Saray' adlı yıkılan villası ölümünden sonra satılmıştı. Satın alan kişi villayı yıktırıp yerine başka bir bina yapmak istedi ama inşaatı tamamlamadan sattı. Merhum Cumhurbaşkanı Evren'in satışından sonra 2 defa el değiştiren inşaat halinde duran bina 3,5 milyon dolara (26 milyon 635 bin lira) fiyatıyla alıcı bekliyor.

Fethiye’deki kadınlar bu pazarda buluştu

S.S. Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi, Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle Beşkaza Meydanı’nda Likya Kadın Emeği Pazarı’nı açtı. 40 standın yer aldığı ve gıda dışı el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği Pazar, iki gün sürecek. Likya Kadın Emeği Pazarı’nın açılışında standları tek tek eşi Çiğdem Karaca ile birlikte gezen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Projede emeği geçen Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi’ne belediye olarak çok büyük destekler vereceğiz. Projenin, pandemi bitince amacına ulaşacağını düşünüyorum” dedi. .S. Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi kurucusu Çiğdem Karaca ise “Mahallelerimizde hiç gün yüzüne çıkmamış ürünler kadınlarla birlikte çıksın, alıcısıyla buluşsun istiyoruz” diye konuştu.

TOBB ve Halkbank, finansman anlaşması imzaladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında imzalanan ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması’ törenine online video konferans yöntemiyle katıldı. Satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkanıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan TOBB çatısı altındaki 1,5 milyon işletme yararlanabilecek.