Arama Çalışmaları Haberleri

Arama Çalışmaları Haberleri

Marmaris'te Kayıp Adam 53 Gündür Aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralık 2023 tarihinde yakınları ile Balan Dağı'na çıktığı ve sonrasında kaybolduğu belirtilmesi üzerine Jandarma, AFAD ve STKlar aylardır kayıp İsa Çifçi’yi arama çalışmaları 53'üncü günde devam ediyor.

Marmaris’te Çıntar Toplarken Dağda Kaybolan Adamdan Bir İz Bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.

Marmaris’te Kaybolan Adamın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralık 2023 tarihinde, yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları tekrar başladı.

Marmaris Balan Dağı'nda Kaybolan Şahıs İçin Aramalar Havadan Ve Karadan Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralıkta çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmalarının 13. gününde de 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam ederken Jandarma Komutanlığına bağlı Cayrokopter de havadan bölgeyi tarıyor.

Marmaris'te Kaybolan İsa Çifçi'yi Arama Çalışmaları 8'inci Gününde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için Balan Dağı'na giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan şahsı arama çalışmaları, 8. gününde 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam etti.

Marmaris’te Kayıp Vatandaştan 5 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 5 gün önce mantar toplamak için gittiği Balan Dağı'nda kaybolan adamı arama çalışmaları bugün de devam etti.

4 Gündür Kayıp Adam İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 30 Aralıkta yakınları ile mantar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çiftçi için bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

Kaybolan yaşlı kadın ölü bulundu

Seydikemer'in Gölbent Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası 80 yaşındaki Melahat Akar, Pazar günü gece saatlerinde kaybolmuştu. 2 gün süren arama çalışmaları sonrası yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Yıllardır Aranan Anadolu Parsı Görüntülendi

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü’ne bağlı milli parklarda Türkiye’de nesli tükenmek üzere olan Anadolu parsını arama çalışmaları sonuç verdi. Türkiye’de fotokapan ile 18 ilde yapılan çalışmalar sonucu Anadolu parsının görüntülendiği açıklandı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü fotokapana yakalanan Anadolu Parsı’nın görüntüsünü paylaşırken hangi ilde görüntülendiğini ise gizli tuttu.

Valilikten deprem açıklaması

Merkez üssü Muğla’nın Marmaris ilçesi Orhaniye Mahallesinde saat 18.45’de meydna gelen 4.1 büyüklüğünde deprem sonrası Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz bir durumun yaşanmadığı, saha tarama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Balık tutmak için denize açılan emekli askeri arama çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz tarihinde kendisine ait botuyla balık tutmak için ayrılan emekli asker Cemil Korkmaz’dan haber alamayan ailesinin durumu emniyet birimlerine bildirmesiyle deniz, kara ve havadan arama çalışmaları başlatıldı.

Titan'da son saatler

Buzdağına çarpması sonucu, birçok kişinin yaşamını yitirdiği, aynı zamanda filmleri konu olan, Titanik gemisinin enkazını ziyaret amacıyla yola çıkan denizaltı Titan, pazar günü Atlas Okyanusu'nda kaybolmuştu. Arama çalışmaları devam ederken, Titan'daki oksijen sayısı azalmakta.

MUĞLALI ÖĞRETMEN VE 2 ÇOCUĞU DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman'da görevli Muğlalı öğretmen ve 2 çocuğu enkaz altında hayatını kaybederken, enkazda eşini arama çalışmaları devam ediyor.

ORTACA’DA KAYIP KADININ CESEDİ BULUNDU

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 11 Aralık'ta kızı ve oğlu tarafından kayıp başvurusu yapılan 82 yaşındaki Saadet Esin, arama çalışmaları sonrası Dalyan kanalındaki sazlıklarda cansız bedenine ulaşıldı.

MUĞLA'DA KAYBOLAN YAŞLI ADAMI ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kaybolan Murat Ülgen için (84) bölgede arama çalışması devam ediyor.

MARMARİS'TE DENİZDE KAYBOLAN 5 DÜZENSİZ GÖÇMENİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından ölüme terk edilen ve denizde kaybolduğu tahmin edilen 2'si bebek 5 düzensiz göçmeni arama çalışmaları devam ediyor.

YUNANLILARIN ÖLÜME TERK ETTİĞİ 73 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI, 6'SI HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından ölüme terk edilen 73 düzensiz göçmen kurtarılırken, 6 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olduğu tahmin edilen 2'si bebek toplam 5 düzensiz göçmeni arama çalışmaları devam ediyor.

Kaybolan engelli genç kızı arama çalışmaları sürüyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınmayan engelli Fatoş Rey'i (23) arama çalışmaları sürüyor.

Bodrum açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı: 3 kişi kayıp

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu tekne battı. Teknedeki 7 kişi kurtarılırken, 3 düzensiz göçmenin arama çalışmalarına devam ediyor.

Asker eğlencesine gitti, gölde kayboldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde teknede düzenlenen asker eğlencesinde göle düşen genç suda kayboldu. Arama çalışmaları devam eden gencin yeni askerden geldiği öğrenildi.

Muğla dâhil 3 ilde PKK operasyonu

PKK Terör örgütünün Cezaevleri Yapılanmalarında aktif olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüphelilere yönelik aralarında Muğla’nın da bulunduğu 4 ilde 38 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 28 şüpheli yakalanırken 10 şüphelinin ise arama çalışmaları devam ediyor.

Alzheimer hastası yaşlı adam, sel sularına kapılarak hayatını kaybetmiş

Muğla'nın Milas ilçesinde 3 gündür aranan alzheimer hastası yaşlı adamdan acı haber geldi. Çiftlik mahallesi ve kırsalında yürütülen arama çalışmaları sonucu yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı. 78 yaşındaki Mehmet Ali Öngel'in önceki meydana gelen yağışlarda dere yatağında sel sularına kapılıp sürüklenmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kayıp genci arama çalışmaları sürüyor

Datça Knidos antik kenti açıklarında batan teknede bulunan ve kayıp olan 30 yaşındaki Yankı Kocabaş’ı arama çalışmaları sürüyor

Jeotermal Arama Şirketleri Gözünü Fethiye'ye Dikti

Fethiye’de Ölüdeniz ve Kayaköy’e yapılmak istenen jeotermal arama çalışmalarına verilen tepki ses getirirken bazı şirketlerin Fethiye bölgesinde Çalış plajından başlayıp Karaot, Katrancı, Günlüklü, Yanıklar ve İnlice ile Göcek’ten Marmaris-Aktur-Bozburun ve İçmeler’e kadar arama ruhsatları aldığı ve sondaj çalışmalarına başlayacakları öğrenildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan bazı şirketlerin bu yeni bölgelerde de jeotermal arama çalışması ruhsatı aldıklarını doğrulayıp önümüzdeki bir hafta içinde geniş katılımlı bir basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.