Avukat Haberleri

Avukat Haberleri

Marmarisli avukatlar günlerini kutladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla ilçede görev yapan avukatlar günlerini kutladı

İlçe Başkanı Ayıkol’un Resmi Ataması Gerçekleştirildi

Bir süredir vekaleten AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Avukat Murat Çağlar Ayıkol’un, genel merkez tarafından resmi ataması yapıldı.

Avukat Demir, “İddialar Asılsızdır”

Fethiye eğlence dünyasının sevilen seslerinden ve işletmecilerinden birisi olan Pasha Haktan bir süredir tutuklu olarak Eşen Cezaevi’nde bulunuyor. Son günlerde Haktan’ın cezaevinde intihar ettiğine yönelik iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

MHP İlçe Başkanı Tekin'den İlk Açıklama

MHP İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetiminin il başkanlığı tarafından görevden alınmasının ardından MHP Fethiye ilçe başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

MHP Fethiye'de Tekin Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Bitmeyen Yollar Çileye Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Aday Adayı Tilkici’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

Aday Adayı Tilkici, Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara’da görüşmelerine devam ediyor.

Aday Adayı Tilkici’den, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gitti.

Gönen, ‘Okullarımızda Öğretmenlerimiz Dışında Kimsenin Yeri Yoktur’

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Başkanı Avukat Ali Gönen, “Okullarımızda öğretmenlerimiz dışında kimsenin yeri yoktur” diyerek basın açıklamasında bulundu.

Aday Adayı Tilkici, Başkan Tugay'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı makamında ziyaret etti

Aday Adayı Tilkici’den, Şube Yöneticilerine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici ziyaretlerini sürdürüyor.

Aday Adayı Tilkici, Soydemir’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Av. Aydın Tilkici, aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Tilkici'den Bakan Taşçıer'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında genel merkez düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Tilkici’den Milletvekilleri Uzun ve Özcan’a Ziyaret 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

Genel Kurul Delegesi Tilkici'den Ankara Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulunup; kurultay değerlendirmelerinde bulundu. Genel kurul sürecinde Muğla’dan 14 kurultay delegesi arasında, genel başkanlığa seçilen Özgür Özel’e destek veren tek isim de Tilkici olmuştu. 

Yağlı Boya Resim Sergisi Açıldı

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Avukat ve Ressam Aydan Kaşlı’nın yağlı boya resim sergisi açıldı.

Aday Adayı Pabuşçu'dan Kurultay Delegesi Tilkici'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, CHP Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici’yi ziyaret etti.

Tilkici’den Çarpıcı Açıklamalar

Ankara’da gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurultayı’na katılan CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 38. Olağan Genel Kurultayı değerlendirdi.

Kurultay Delegesi Tilkici'den Başkan Karaca'ya ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kongresi neticesinde CHP Kurultay Delegesi seçilen Fethiye’nin sevilen avukatlarından Aydın Tilkici, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı Küçükbozbaş İstifa Etti

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı ve aynı zamanda 2022 yılından bu yana aktif olarak İyi Parti üyesi olan Avukat Abdullah Küçükbozbaş, istifa ettiğini sosyal mecralardan duyurdu.

Avukat ve Emekli İcra Müdürü Cinayetinde 2 Kişi Tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukat ve emekli icra müdürü cinayetinde 2 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan Donduran Cinayetin Sır Perdesi Aralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukatı ve emekli icra müdürünü öldüren şahsın, avukatını davayı kaybettiği için, emekli icra müdürünü ise avukatla tanıştırdığı için öldürdüğü ortaya çıktı.

Öldürülen Eski Baro Başkanı İçin Açıklama

Bodrum'da müvekkilinin silahlı saldırısı sonucu ölen eski Denizli Baro Başkanı Avukat Erdal Çam ve yanındaki emekli İcra Müdürü Özcan Çavdar için Denizli Barosu'ndan açıklama yapıldı.

Marmaris'te yaşayan Ressam Biber hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan avukat ve aynı zamanda yaptığı resim çalışmaları ile sanatseverlerin beğenisini kazanan Kaysu Biber, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

AK Parti İl Başkanı Akça’dan Yol Müjdesi

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen, Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Arkadaşları ile restoranda sohbet ederken aniden fenalaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoranda arkadaşları ile sohbet ettiği sırada fenalaşan Av. Elif Alev Çevikdal, yaşamını yitirdi.

"Patlamada ciddi bir ihmal var"

Muğla'nın Menteşe ilçesinde oksijen tüpü dolumu sırasında iş yerindeki patlamada hayatını kaybeden Nurhayat Karakaş'ın aile avukatı Didem Alaca, "Patlamada ciddi bir ihmal var" dedi.

Düğün yapacaktı sokakta kaldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, düğün hazırlığındaki askeri personel E.D., 7 yıldır kiracı olarak kaldığı evde bir kısım eşyalarını bırakarak şehir dışına göreve gidince, ev sahibi de iddiaya göre evi başkasına kiraya verdi. Marmaris'te yapacağı düğünden sonra evi tamamen boşaltacağını ev sahibine söylemiş olduğunu belirten E.D., avukatları aracılığı ile hemen ev sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.