Bakım Evi Haberleri

Bakım Evi Haberleri

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

Karaca'dan hayvan bakım evi için büyük söz!

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin yeni dönem adayı Alim Karaca Yeşilüzümlü Halkevi’nin açılış töreninde çeşitli konulara değindi.

Anaokulu Öğrencilerinden Hayvan Bakımevin'e Ziyaret

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Bodrum Belediye AŞ Özel Bodrum Konacık Anaokulu öğrencileri Torba Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret etti.

Seydikemer’de Öğrenciler Can Dostlarımızla Buluştu

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Eşen Ortaokulu öğrencileri Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. 

Geçici Hayvan Bakımevi 20 bin 633 ziyaretçiyi ağırladı

Doğal yaşam alanları ve teknik özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi can dostların daha iyi bir yaşam sürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. 37 bin 349 m2 alan arazi üzerine inşa edilen Geçici Hayvan Bakımevinde ilk kabul ünitesi, yavrulu anne bakım, karantina, muayene, ameliyathane ve müşahede üniteleri yanında kedi üniteleri, açık-kapalı kafesler, doğal yaşam park alanları bulunuyor.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDE KÖPEKLERE SAHİP ÇIKTI

Seydikemer Belediyesi, Hatay’da ciddi bir yıkıma neden olan depremden kurtulan 11 köpeğe sahip çıkarak, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına aldı

KERMESTEN ELDE ETTİKLERİ GELİRİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN HARCADILAR

Seydikemer’de Alaçat Ortaokulu öğrencileri okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladılar.

KARAOVA'YA GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPILIYOR

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle, hayırsever Nazmi Canbaz tarafından yaptırılan 4 derslik kapasiteli Karaova Gündüz Bakımevi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

KARACA, “ONLAR UNUTSA DA BİZ ONLARI UNUTMAYACAĞIZ”

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Alzheimer Derneği işbirliğinde birçok hayırseverin yardımlarıyla Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Seydikemer Belediyesi patili dostların yardımına koştu

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının arttığı günlerde patili dostları unutmadı. Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri ekipleri Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini giderek, patili dostlara mama dağıtıp, sıcak yaz günlerinde serinlemeleri için suyla yıkadı.

Seydikemer Belediyesi can dostlar için seferber oldu

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte can dostları da unutmadı. Seydikemer’de yoğun kar yağışı ile beraber yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı. 

Minik ressamlar bakım evini rengarenk yaptı

Minik ressamlar, Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nin duvarlarını kedi, köpek, çiçek gibi figürler çizerek rengarenk boyadı.

Rögara düşen Kadife için seferber oldular

Muğla'nın Marmaris ilçesi Aksaz mevkiinde 3 aylık sıpa rögara düştü. Vatandaşlar Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evini arayarak yardım istedi. Gelen telefonunun ardından ekipler Marmaris'e giderek rögara düşen Kadife isimli 3 aylık sıpayı kurtardı.

Seydikemer Belediyesi hasta köpeğe sahip çıktı

Seydikemer’in Yaka Mahallesi’nde hastalıktan ve açlıktan bitkin düşen sokak köpeğine Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri sahip çıktı. Görevlilerce barınağa getirilen sokak köpeğine ‘Tarçın’ ismi verilirken tedavisine başlandı.

Hayvan Severleri Sevindiren Haber

Fethiye Hayvan Severler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu, uzun süren çalışmalarının karşılığını aldılar. 3 Şubat tarihinde yapılan Fethiye Belediye Meclis Toplantısında, Fethiye Belediyesi Hayvan Bakım Evi için hemogram ve röntgen cihazı siparişinin verilmesi mutlulukla karşılandı. Fethiye Hayvan Severler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu adına açıklama yapan Selda Korhan, “topladığımız 2 bin 500’den fazla imza ile Aralık ayı içerisinde Fethiye Belediye Başkanlığı ile yaptığımız toplantıda; sokakta yaşayan ve barınakta bakımları yapılan sokak hayvanlarının daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlayacak ihtiyaçları için sunduğumuz öneriler dikkate alınmıştır” dedi.

Miniklerden Örnek Davranış

Fethiye’de hizmet veren Mini Akademi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencilerinden anlamlı ziyaret… Etkinliklerde kendi yaptıkları hayvan figürlü kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklar ile Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki kedi ve köpekler için mama alındı.

Sobe Kreş Gündüz Bakım Evi Açıldı

Sevgi, Oyun, Bilgi ve Eğlence’nin baş harflerinden oluşan Sobe Kreş ve Gündüz Bakım Evi Fethiye’de; hizmete başladı. 2 ve 6 yaş arası çocuklar için Kreş ve Gündüz Bakım Evi hizmeti veren Sobe Ana Okulunun en büyük özelliği; Montessori eğitim atölyesinin bulunması... Fethiye’de yaşayan çocuklar için “Montessori Eğitim Atölyesi” kazandıran Sobe Kreş kapılarını ilk defa gazetemiz muhabirine açtı.