Bandı Haberleri

Bandı Haberleri

Muğla’da 3’üncü Acil Tıp sempozyumu

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ev sahipliğinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Uşak Üniversitesinin katılımıyla Akyaka Yücelen Otel’de 3. Muğla Acil Tıp Sempozyumu düzenlendi.

Marmaris’te sahil yolu bisikletli zabıtalara emanet

Bisiklet kenti olan yerlerden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz sezonunda bisikletli zabıtalar görev yapacak. Özellikle sahil yolu, yürüyüş bandı ve bisiklet yolunda güvenliği sağlamak için görevlendirilen ekipler yaz boyunca pedal çevirecek.

Hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen mevduat faizleri yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Faizlerde yüzde 56 bandı da aşıldı ve yüzde 60'a dayandı. Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte 3 aylık vadede 1 milyon TL'nin getirisi...

Fethiye Belediyesi’nden Toplu Tanıtım Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış Sahil Bandı’nda ve civardaki çeşitli noktalarda yapılan hizmetler için tanıtım töreni düzenleniyor. Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Sahil Bandı’ndaki Belediye Çarşısı önünde, 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek tanıtım törenine tüm Fethiye halkını davet etti.

Sevgililerin Tercihi Barbunn Cafe Bistro Oldu

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Başkan Adayı Kökten, Vatandaşlara Çiçek Takdim Etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sahil bandında çiftlere ve vatandaşlara çiçek takdim etti. 

Fethiye Ördek Adası’nda Renkli Görüntüler

Fethiye Sahil Bandı’nın bitişinde bulunan Fethiye Ördek Adası’nda ördekler renkli görüntüler oluşturdu. Ördek Adası’ndaki ördek görüntüleri vatandaşlar tarafından da tebessümle karşılanıyor.

Bodrum FK Zirve Yarışında

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Muğla temsilcisi Bodrum FK, zirve takibini sürdürüyor. Son olarak evinde Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bodrum FK, haftaya Bolu deplasmanında 3 puan alması takdirde lider Eyüpspor’un liderlik yarışında takipçisi olacak.

Kaya İnciri Tanıtıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından coğrafi işaret tescili alınan Kaya İnciri, Kaya Misafir Evi’nde düzenlenen şenlikte tanıtıldı.

Taşdemir,' Bizim için önemli bir galibiyet oldu'

 Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk 60 dakika Bandırmaspor bizden çok daha iyi mücadele etti. 60’dan sonra Bodrumspor’un bir gerçeği var ve 60’dan sonra bugün onu gösterebildik. Bizim için önemli bir galibiyet oldu" dedi.

Bodrum FK'dan önemli galibiyet: 2-1

Trendyol 1.Lig 9.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, ilk yarısını 0-1 mağlup bitirdiği Teksüt Bandırmaspor’u Haqi Osman ve Celal’in golleriyle 2-1 mağlup etti.

Fethiye Sahil Bandı Türk Bayraklıyla Süslendi

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber 3.Etap Sahil Bandı, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Bodrum FK Bandırmaspor’la Karşılaşacak

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig 9.Hafta mücadelesinde seyircisi önünde Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Bodrum FK'dan moral kahvaltısı

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, kulüp yöneticileri ve futbolcular, Teksüt Bandırmaspor maçı öncesi kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

"Bandırmaspor maçı kolay olmayacak"

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Bandırmaspor’u konuk edecek Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyledi.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Çalış’a böyle köprü yakışır!

Fethiye Belediyesi, Çalış Sahil Bandı’nda tamamladığı projenin ardından, Çalış Köprüsü’nü de yeniledi. Yıllardır turizm bölgesine yakışmayan görüntüsüyle dikkat çeken Çalış köprüsüne; hem estetik bir çalışma yapılırken, aynı zamanda güçlendirme projesi de hayata geçirildi.

2 bin 500 yıllık zar oyunu tablası bulundu

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Daskyleion Ören Yeri'nde, 2023 yılı içerisinde iki alanda kazı çalışmaları gerçekleştirildi. Daskyleion'da 2015 yılından bu yana devam eden kazılarda pek çok buluntu gün yüzüne çıkarıldı.

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Ege'de puan savaşı

Ligin ilk haftasında Giresun’u tek golle geçen Bodrumspor ile Giresun’da Bandırmaspor ile berabere kalan Erzurumspor, bugün saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Vatandaşın tercihi sahil bandı

Fethiye akşamlarında sahil bandında bulunan çimenlik alanlar, akşamları Fethiye Halkı'nın vazgeçilmez dinlenme alanlarından oldu. Sahilde birçok mekân bulunmasına rağmen vatandaşlar 3. etap sahil bandın bulunan çimenlerde vakit geçiriyorlar.

Erzurumspor’da Bodrum maçı hazırlıkları sürüyor

 Sahasındaki güçlendirme çalışmalarından dolayı ligin ilk maçında Giresun’da Bandırmaspor’la karşı karşıya gelen ve sahadan 1-1 berabere ayrılan Erzurumspor, 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sahil Bandı Sessizliğe Büründü

Fethiye’de vatandaşların yürüyüş yaptığı, bisiklet sürdüğü ve keyifli vakit geçirdiği 3.Etap Sahil Bandı haftanın ilk gününde sessizliğe büründü.

Bodrum FK’dan Transfer Olmuştu, Sözleşmesi Feshedildi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, Bodrum FK’dan transfer ettiği Aminu Umar ile yollarını ayırma kararı aldı.

Dolar TL karşısında yeni bir rekor daha kırdı

Türkiye’de döviz kurundaki hareketlilik devam ediyor. Bir süredir 27 TL bandında seyreden dolar bugün TL karşısında yeni bir rekor daha kırdı.

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Yeşil Beyazlılarda Ayrılık

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, sözleşmesi sona eren Aminu Umar ile yollarını ayırdı. 28 yaşındaki forvet aynı ligde mücadele eden Bandırmaspor’a transfer oldu.

Ali Tunç’tan Sahil Bandı’nda Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Şarj İstasyonları Kuruldu

Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı’na ve Beşkaza Meydanı’na konumlandırıldı.