Başkan Soydemir Haberleri

Başkan Soydemir Haberleri

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Aday Adayı Çaylı’dan, Başkan Soydemir’e Ziyaret

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. 

Karaçulhaspor’dan Başkan Soydemir’e Ziyaret

Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyarette bulundular.

BAŞKAN SOYDEMİR'DEN FTSO'YA ZİYARET

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soydemir, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen organ seçimleri sonrası güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni Oda yönetimini tebrik etti.

Başkan Soydemir'den, Köktener'e iadeyi ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir SED Medya sahibi Seda Köktener'e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. SED Medya sahibi Seda Köktener, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten memnun olduğunu ve nazik ziyaret için teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Soydemir, “Esnaf zor durumda”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimi, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soydemir ile bir araya gelerek Muğla ve çevre illerde etkili olan orman yangınlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Yangınlardan Fethiye turizminin de olumsuz etkilediğini ve esnafın zor durumda olduğunu belirten İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Esnafı hiç bu kadar çaresiz görmedik, hissetmedik. Her gittiğimiz yerde bir yakarış var ve bizim insanımız Türk insanı duygularını çok fazla ifade edemez, param yok diyemez. Daha önce ki personel olarak 10 kişi çalıştığı yer 3-5 kişi ile dönmeye çalışıyor” dedi.

Başkan Soydemir’in testi pozitif çıktı

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Başkan Yardımcısı Veli Uysal ile bazı personelde yapılan Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle odanın karantinaya alındığı öğrenildi.

SOYDEMİR ROZETİ ÖPTÜ VE TÜM ESNAFLARI MAÇA DAVET ETTİ…

Düşme hattında olan Fethiyespor bu Pazar günü kader maçına çıkıyor. Fethiyespor’a destek veren Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Soydemir açıklamada bulunarak tüm esnafları maça davet etti. Konuşmasının sonunda Başkan Soydemir duygulanarak yakasına taktığı Fethiyespor rozetini öptü…

Fotoğrafçılardan Esnaf Odasına Ziyaret

Fethiye’de dernekleşme aşamasında olan bazı fotoğraf stüdyo sahipleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret ettiler. Fethiye’deki Maliye’ye kayıtlı profesyonel fotoğrafçılar korsan fotoğrafçılığın önlenmesi için Başkan Soydemir’den destek istediler.