Başkan Uzundemir Haberleri

Başkan Uzundemir Haberleri

Başkan Uzundemir, Gencin Forma İsteğini Kırmadı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kendisinden forma isteyen Hüseyin Uysal’ın isteğini yerine getirdi. Başkan Uzundemir Eskiköy Mahallesi ziyaretinde Uysal’ın formasını teslim etti.

Başkan Uzundemir miniklere karne hediyesi verdi

Ortaca Belediyesi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlanması nedeni ile tatile giren çocuklar için Çocuk Şenliği düzenlendi. Etkinlikte çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynayan çocuklar keyifli saatler geçirdiler.

Başkan Uzundemir, Emekli Askerler İle Buluştu

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ortaca ve çevresinde yaşayan emekli askerler ve aileleri ile Dalyan’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Muğla'nın Ortaca ilçesi Belediye Başkanı Alim Uzundemir yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Başkan Uzundemir Ortaca’daki Yatırımları İnceledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ortaca’da devam eden Belediye yatırımlarını inceledi.

Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir organlarını bağışladı

 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ‘Organ ve Doku Bağışı Haftası’ başladı. Hafta nedeniyle düzenlenecek etkinliklerde organ bağışının önemine dikkat çekilecek.

Başkan Uzundemir katkıda bulunanlara teşekkür etti

58’inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Ortaca ayağı başarılı bir şekilde tamamlandı.

Bitki üretim merkezi yapımı devam ediyor

Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Belediyesi tarafından yapımı devam eden ‘Bitki Üretim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Uzundemir ziyaretinde, “Kendi bitkilerimizi daha ucuza üretip, Ortaca’yı daha yeşil bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Uzundemir Mahalle muhtarları ile toplantı yaptı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Mahallelerin sorunlarını ve mahallerdeki eksiklikleri dinlemek için Ortaca Mahalle Muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarının mahallerindeki sorunları tek tek dinleyen Başkanı Alim Uzundemir birim müdürlerine sorunları not ettirirken, sorulan sorulara da cevap verdi.

Başkan Uzundemir, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, devam eden üst yapı yol yapım ve park çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Uzundemir, önlüğü giydi hamur açtı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla video klip ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Adayı Balcı, Başkan Uzundemir’i ziyaret etti

14 Mayıs’ta yapılacak 28’nci dönem milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 1’inci sıra Milletvekili adayı dizi ve sinema sanatçısı Özlem Balcı Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’i ziyaret etti.

KAYMAKAM UÇAR VE BAŞKAN UZUNDEMİR İFTARI ÇELİK AİLESİ İLE YAPTI

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ramazan ayında gerçekleştirdikleri aile ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN UZUNDEMİR’DEN 18 MART MESAJI

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108.yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

BAŞKAN UZUNDEMİR GENEL BAŞKAN BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de partisinin grup toplantısına katılmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

DEPREMZEDE EBRAR'IN KEMAN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaretinde genç bir kızın keman talebi Başkan Uzundemir tarafından yerine getirildi.

BAŞKAN UZUNDEMİR ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören ve Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler ile bir raya geldi.

MAKAM ARACI GELİN ARABASI OLDU, HÜLYA MURADINA ERDİ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşayan down sendromlu 22 yaşındaki Hülya Er'in gelin olma isteğini kırmayan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, makam aracını düğün arabası olarak hazırlatarak, Hülya'nın isteğini yerine getirdi. Temsili düğünde Başkan Uzundemir ile dans eden Hülya, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Başkana büyük sürpriz

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir güzel bir sürprizle karşılaştı. Ortaca Belediyesi çalışanları Başkan Uzundemir’i “Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel” şarkısını hep birlikte söyleyerek karşıladı.