Bodrum Belediyesi Kültür Haberleri

Bodrum Belediyesi Kültür Haberleri

Bodrum Kitap Günleri Sona Erdi

“Doğayı Okumak” temasıyla düzenlenen “Bodrum Kitap Günleri” kitapseverlerin yoğun katılımıyla sona erdi.

Başkan Aras, Bodrum Kitap Günleri’nde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen Bodrum Kitap Günlerine katılarak vatandaşlarla buluştu.

Belediyeden Öğrenciler İçin Sinema Günleri

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan öğrenciler için sinema günleri organize edildi.

Bodrum Belediyesi’nden Kitapseverlere Müjde!

Bodrum Belediyesi tarafından 27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde “Bodrum Kitap Günleri” düzenlenecek.

Belediyeden Engelli Bireylere Akülü Sandalye Temini

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla özveri ile çalışan Bodrum Belediyesi, 2023 yılında toplam 9 engelli araç alımı yaptı.

Genç Ressamın Eserleri Sanatseverlerle Buluştu

İlayda Metan’ın “Collective Resim” Sergisi, Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. organizasyonuyla Bodrum Kent Müzesi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Balıkçı, çeşitli etkinliklerle anıldı

Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, 100. Yıl Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Bilgi Yayınevi’nin iş birliği ve sponsorluğu ile çizer, çevirmen, yazar, rehber, tarihçi kimlikleriyle ülkemize zengin bir miras bırakmış Halikarnas Balıkçısı, 50. Ölüm Yıldönümünde sunumlar, atölyeler, kent turları, belgesel gösterimi, Zülfü Livaneli ile söyleşi, kült Mavi Sürgün kitabının özel tanıtımı ve yayın dünyasına kazandırılan yeni çocuk kitabının tanıtım ve imza gününü içeren etkinlikler ile anıldı. Etkinliklere Halikarnas Balıkçısı’nın torunlarından Derya ve Sibel Kabaağaçlı, Joanne Aliye Noonan ve eşi de katılım gösterdi.

Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri Kitabı İmza Günü 

Bodrum Belediyesi Kültür Yayınları arasında yerini alan “Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri” kitabının imza günü etkinliği düzenleniyor.

Ressam Çetin'den “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” sergisi

Kendine Özgü bir tarzı ve neşeli resimleri ile dikkat çeken Ressam Murat Çetin Uzman’ın “Küçük an’lar” - “Küçük anı’lar” adını verdiği ilk sergisi Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Ressam Uzman resimlerinde kullandığı boyaları da kendisi ürettiğini ifade ederken, renklerin de kendi iç dünyasını yansıttığını söylüyor.

Deniz Müzesinde Dolu Dolu Geçen Bir Yıl Daha

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Programlarını Eylül ayında açıklayan Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş.’ye bağlı özel müze olarak faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, BDM Eğitim Birimi koordinasyonunda, birbirinden farklı etkinlik, proje ve atölyelerle dönemi tamamladı.

Bahçe Sohbetleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi Kültür AŞ’ye bağlı Bodrum Kent Müzesi ve Arşivi bahçesinde yaz boyunca Bodrum'a dair konularda, alanında donanımlı kişilerle bahçe sohbetleri gerçekleştirilecek.

BELEDİYENİN EĞİTİM DESTEĞİ SÜRÜYOR

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından eğitim desteği çerçevesinde okullara yapılan yardımlar yanında öğrencilere de destek veriliyor. Bu çerçevede öğrencilere ihtiyaçları dahilindeki kırtasiye yardımları başvurular ile gerçekleştiriliyor.

Bodrum Köyleri Sarı Yaz Sinema Günleri sona erdi

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bodrum Köyleri Sarı Yaz Sinema Günleri, Çırkan ve Kızılağaç mahallelerinde gösterime sunulan Ailecek Şaşkınız filmi ile sona erdi.

Merve Özbey, Bodrum Kalesini yıktı geçti

Sarı yaz konserleri kapsamında Bodrum Kalesi'nde sahne alan Merve Özbey izdihama neden oldu. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ve Bodrum'da faaliyet gösteren markaların da sponsorluk desteği ile organize edilen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri, Merve Özbey'in muhteşem konseriyle sona erdi. Konserler boyunca pop müziğinin sevilen seslerini ağırlayan Bodrum Belediyesi, finali pop müziğin yıldız ismi Merve Özbey ile yaptı. Güçlü sesi ile sevenlerine müzik ziyafeti veren Merve Özbey'in konseri yoğun ilgi gördü.

Sarı Yaz konseri Emre Kaya ile devam ediyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri devam ediyor. Ücretsiz halk konserlerinde Derya Uluğ, Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Hera'nın ardından Emre Kaya sahne aldı. Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Emre Kaya, muhteşem sahne performansıyla sevilen şarkılarını müzikseverler ile birlikte söyledi.

Bodrum Belediyesi’nden can dostları şenliği

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Veterinerlik İşleri Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen 'Bodrum Belediyesi Can Dostları Şenliği ' renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrum Belediyesi, sağlık hizmetlerinde de yalnız bırakmıyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Hizmetleri Birimi, Ortakent’teki merkezi aracılığıyla pandemi sürecinde de vatandaşları yalnız bırakmıyor. Birim, 2020 yılının ilk 9 ayında toplam 3 bin 127 hastaya sağlık hizmeti verirken, 758 hastanın sağlık birimlerine nakil ve transferini gerçekleştirdi.