Bozkurt Haberleri

Bozkurt Haberleri

Muğlalı bisikletçiler 2023’ü başarı ile tamamladı

Muğlalı bisikletçiler sezonun son bisiklet yarışı olan ve İstanbul Beykoz’da düzenlenen Türkiye Kupası puanlı yol yarışında büyüklerde Türkiye üçüncülüğünü elde etti. U23 erkekler kategorisini de 2023 Türkiye 2’’ncisi olarak kapatan Muğla Karya Bisiklet takımın genç sporcusu İsmail Mert Bozkurt Türkiye 5’incisi olarak alt yapılarda da gelecek vaat etti.

Muhteşem Atmosferde Yoga

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınlara yönelik açılan yoga kursuna katılan kursiyerler, son antrenmanlarını Milas’ın Kapıkırı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. 

Bozkurt’a Veda Etkinliği Düzenlendi

Dalaman Malmüdürü Recep Bozkurt’un tayin olması nedeniyle veda etkinliği düzenlendi.

BOZKURT, “İNŞALLAH RAMAZAN AYI HAYIRLI OLUR”

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurul Üyesi İdris Bozkurt, il il ziyaretlerini sürdürdüğünü belirterek bu yılki Ramazan Ayı'mızın ana teması 'Ramazan ve Dayanışma' olduğunun altını çizdi.

YILMAZ BOZKURT DÜNDEN BUGÜNE MUĞLA’YI ANLATTI

Tarih Araştırmacısı Yılmaz Bozkurt’un ‘Dünden Bugüne Muğla’ isimli interaktif fotoğraf gösterimi etkinliği Menteşe Belediyesi ev sahipliğinde Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

YILANLI' DA ALPTEKİN BOZKURT KARAPÜR GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Yılanlı Orman İşletme Müdürü olarak atanan Alptekin Bozkurt Karapür yeni görevine başladı.

BOZKURT GRUP İNŞAAT’TAN TANITIM KAHVALTISI

Turizm şehri Fethiye yaz sezonunun dışında birçok yerli ve yabancı turistin yaşamlarının kalanını devam ettireceği kent haline geldi. Bu anlamda bölgede inşaat ve emlak sektörü de olağanüstü şekilde gelişti. Fethiye’de iki yıldır yatırımlarını sürdüren Bozkurt Grup İnşaat yerel emlakçı ve diğer inşaat şirketleri ile tanıtım kahvaltısı gerçekleştirdi.

Kamyonetin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kamyonetin çarptığı 66 yaşındaki Fatma Bozkurt hayatını kaybetti.

İYİ Parti’den Rozet Töreni

Seydikemer Belediyesi İyi Parti Meclis Grup Başkanı Uğur Karadon, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil Faik Bozkurt ve ilçe teşkilatının saha çalışmaları kapsamında, İyi Parti Seydikemer Teşkilatı’na üye olan isimlere rozet takma töreni düzenlendi.

Spor salonu ve gençlik merkezi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Bozkurt Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Bodrum’daki yangından, Kastamonu’daki sele yardım

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen yangın dolayısıyla ilçeye gelen yardım malzemeleri Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan selde mağdur olan ailelere gönderildi.

Baba oğul YKS sınavına birlikte girdi

Baba oğul YKS sınavına birlikte girdi. Fethiye’de Yusuf Bozkurt, oğlu Mert Bozkurt ile birlikte aynı okulda Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girdi. Fethiye’de oğluna destek olmak ve kendini denemek amacıyla sınava girdiğini belirten Yusuf Bozkurt, “Sınav beklediğimden iyi geçti” dedi.

En yakın sürede trafiğe açılacak 

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gerişburnu Mahallesi’ne yapılan köprü hem sanayi esnafına hem de mahalle sakinlerine rahat nefes aldıracak 

Bodrum Belediyesi personeline İngilizce eğitimi

Geçtiğimiz aylarda, ilişkileri geliştirmek, ortak projeler üreterek bölgeye ve ülkeye birçok farklı alanda katkı sunmak amacıyla Bodrum Belediyesi ile Milas Belediyesi arasında imzalanan kardeş şehir protokolü meyvelerini vermeye başladı. Milas Belediyesi Kültür ve Sanat Birimi’nde İngilizce ve Almanca öğretmeni olarak görev yapan Saim Bozkurt tarafından, Bodrum Belediyesi personeline İngilizce eğitim verilmeye başlandı.

14 Şubat öncesinde kuyumcularda hareketlilik 

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde kuyumcularda önemli derece yoğunluk yaşanıyor. Altın fiyatlarının iyice düşmesi sevgililere yaradı. Kuyumcularda hareketlilik yaşanırken, bazı kuyumcular çiçekçilerde olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle hafta sonunda açık olmaları talebinde bulunuyor. 

İyi Parti heyetinden Kaymakam Yazgan’a ziyaret 

İyi Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı yöneticileri ve belediye meclis üyeleri; Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Gençler Futsal Türkiye 4.lüğü Fethiye’nin

Trabzon’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Futsal Türkiye Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 5 aydan buyana süren yaklaşık 3bin okulun mücadele verdiği müsabakalarda kızlarda Bursa İnegöl Spor Lisesi, erkeklerde ise Denizli Bozkurt Spor Lisesi şampiyon olurken Pendik İTO Ticaret M.Lisesi 3. oldu. Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 3bin okul içerisinden 4. olarak Fethiye’ye büyük bir başarı ile döndüler.

ORAL KARAKAYA’DAN ALTI NOKTA’YA ZİYARET

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Oral Karakaya ile Muğla Geçen dönem CHP Parti Meclisi üyesi Rağna Bozkurt ve Avukat Aydın Tilkici Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret etti…