Büyük Coşku Haberleri

Büyük Coşku Haberleri

Şampiyonluk Kupası Fethiye'ye Geldi  

Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'ın kupası Fethiye'ye geldi. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği Şampiyonluk kupası kutlamasında büyük coşku yaşandı. 

SEKİ ER MEYDANI KIRAN KIRANA MÜCADELELERE SAHNE OLDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu. Kıran kırana geçen güreşlerde final müsabakasında rakibi Mustafa Batu’yu yenen Ali Gürbüz, er meydanında büyük coşkuya neden oldu.

Seydikemer’de 103’üncü Yıl Büyük Coşkuyla Kutlandı

Seydikemer Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde büyük coşku yaşandı. Konsere gelenler, sevilen şarkıcı Ece Mumay’ın şarkılarıyla coştu.

Gençlik yürüyüşü yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sahilde Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Kavşağı’nda başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

Cumhuriyet Gururu

Fethiye’deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96. yıldönümü törenleri coşkulu geçti. Fethiye İlçe Stadı’ndaki tören adeta Atatürk’ün devrimlerinin ve Cumhuriyetimizin gururunu yaşatırken, tribünleri dolduran 7’den 70’e yüzlerce vatandaşa büyük coşku yaşattı. Ellerinde Türk Bayrakları ile kutlamalara alkışları ile coşku katan vatandaşlar tören sonunda Türkiye Türk’tür, Türk kalacak şeklindeki tezahüratı da büyük coşkuyla alkışladı.