Büyük Zafer Haberleri

Büyük Zafer Haberleri

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Büyük zaferin 101. yılı Muğla’da kutlandı

Büyük Zaferin 101. yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Muğla'da da coşkuyla kutlandı.

UÇAK: “BÜYÜK ZAFERİMİZİN 100’ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN”

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, 100 yıl önce ülkemizi işgale yeltenenlerin, 100 yıl sonra da taktik ve silahlar değişse de aynı güçler olduğunu açıkladı.

Alcu, “Daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim”

Avrupa Altın Kemer Şampiyonasında rakibini ilk rauntta yenerek, altın kemeri Fethiye’ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu Fethiye girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Fethiye’ye kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alcu, “İnşallah daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim. Bu güzel karşılama için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Seydikemer’de Büyük Zaferin 99’uncu yıl dönümü kutlandı

Seydikemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Törenin ardından Şehit mezarları ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından Şehit Alper Seven’in aile evine ziyaret düzenlendi.

Büyük zaferin 99. yıldönümü Muğla’da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Muğla’da coşkuyla kutlandı.

Milletvekili Gökcan’dan “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “30 Ağustos 1922 tarihinde Dünya tarihinde görülmemiş bir mücadele ile kazanılan Büyük Zafer, şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büyük savaş dehası ile kazanılan bu zafer istiklal ve istikbalimizin en önemli kilometre taşlarındandır”. İfadelerini kullandı.