Cinayeti Haberleri

Cinayeti Haberleri

Eski kocasını, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti: 5 gözaltı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta ortadan kaybolan şahsın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulunurken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Eski eş Emine Karabulut, cinayeti sevgilisinin işlediğini itiraf etti.

Milas'taki Cinayetin Zanlısı 12 Gün Sonra Teslim Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

Vahşi Cinayetin İddianamesi Hazırlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Ümit Erol’un (50) öldürülerek kum dolu çuval içerisinde yol kenarına gömülmesi ile ilgili yargılanan 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede Erol’un içeceğine ilaç atılarak bayıltıldığı, ardından göğsüne tabanca ile ateş edilerek öldürüldüğü ifade edildi.

Gelinini Öldüren Kayınpeder: "Beni Zorlamayın, Konuşmak İstemiyorum"

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.

Pınar Gültekin cinayetinin nihai kararını Yargıtay Ceza dairesi verecek

Muğla’da Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili sanık Cemal Metin Avcı hakkında yerel mahkemenin kararı istinafta bozuldu.

Avukat ve Emekli İcra Müdürü Cinayetinde 2 Kişi Tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukat ve emekli icra müdürü cinayetinde 2 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan Donduran Cinayetin Sır Perdesi Aralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukatı ve emekli icra müdürünü öldüren şahsın, avukatını davayı kaybettiği için, emekli icra müdürünü ise avukatla tanıştırdığı için öldürdüğü ortaya çıktı.

Kıskançlık cinayetine yine aynı karar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iddiaya göre kıskançlık cinayetindeki karar istinaftan dönünce, mahkeme yine aynı kararı verdi.

20 yaşındaki gencin ölüm kan davası çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki gencin ölümünün sır perdesi aralandı. 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın kan davasına kurban gittiği ortaya çıktı. İş vaadiyle Bodrum'a getirilen Uzunay'ın infaz edildiği öğrenildi. Cinayetin ardından 6’sı tutuklu 8 sanık için iddianame hazırlandı.

Sanıklar, suçlamaları reddetti

Muğla’nın Milas ilçesinde çalıştığı işletmede öldürülen ve cesedi işletmenin bahçesindeki suni gölete atılan 18 yaşındaki Zehra Bayır cinayetinde sanıkların yargılanmasına başlandı.

Muğla’da eş cinayeti davasında kayınvalide tahliye edildi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinde yanarak hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Figen Çoban'ın, eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Davanın ilk duruşması Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Figen Çoban cinayetinde zanlı koca hakim karşısına çıkacak

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında ilk duruşma yarın görülecek.

Figen Çoban'ın kız kardeşi Filiz Karataş, "Ablam için sonuna kadar savaşacağız"

Muğla’nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında hazırlanan iddianamede, Çoban'ın üzerine hızlandırıcı madde dökülüp yakıldığı belirtildi. 

SAMET DEMİR CİNAYETİ KARARI İSTİNAF MAHKEMESİNDE BOZULDU

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde 2021 Kasım ayında Samet Demir’in öldürülmesi ile ilgili davada 3 Aralık 2022 tarihinde Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği karar istinaf mahkemesinde bozulurken, azmettirme suçundan müebbet hapis cezası alan Yıldırım İlhan ile ilgili bazı tanıkların dinlenmeden karar verildiği belirtildi.

ZEHRA BAYIR CİNAYETİ DOSYASI AĞIR CEZA MAHKEMESİNE GÖNDERİLDİ

Muğla'nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesinde 24 Temmuz 2022'de çalıştığı işletmede öldürülen ve cesedi işletmenin bahçesindeki suni gölete atılan 18 yaşındaki Zehra Bayır cinayetinin fezleke dosyası kamu davası açılması için Bodrum Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

CEMAL METİN AVCI’YA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET, KARDEŞİNE 4 YIL HAPİS

Muğla’da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinde Muğla’da görülen davada karar açıklanmış ve cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı hakkında tahrik indirimi yapılarak 23 yıl hapis cezası, diğer sanıklar ise beraat etmişti.

MUĞLA’DAKİ VİLLA CİNAYETİNDE 2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel'i (71) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı H.Ö. için Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istedi.

PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİ DURUŞMASI TEKRAR GÖRÜLECEK

Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayına ilişkin olarak yapılan yargılama sonucunun istinaf mahkemesine taşınmasının ardından, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4. Ceza Dairesi karardaki hukuka aykırı kısımların yargılama ile giderileceğini tespit ederek, 15 Şubat tarihine duruşma günü verdi.

BODRUM'DA KENAN UZUNAY CİNAYETİNDE TUTUKLU SAYISI 5'E ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Ağustos 2022 tarihinde 20 yaşındaki gencin silahla vurularak öldürülmesine ilişkin olayda 2 kişinin daha tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 5'e yükseldi.

MUĞLA’DA YENİ YILIN İLK CİNAYETİ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde gerçekleşen bıçaklama olayında yaralanan kişi hastanede yaşamını yitirdi. Olayın şüphelisi ise firar etti.

FETHİYE’DE PASLI ÇİFTİ CİNAYETİNDE SANIĞIN TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 Mart 2016 tarihinde av tüfeği ile öldürülen Cahit ve Hatice Paslı çifti cinayetiyle ilgili tutuklu bulunan Muhammet Ali V.'nin, yargılandığı Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tahliye talebi reddedildi.

BODRUM’DA HORLAMA CİNAYETİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E., aynı lojmanda kaldığı ve kendisini horladığı için uyaran iş arkadaşı 29 yaşındaki Kenan Maral'ı uykusunda defalarca bıçaklayarak öldürdü.

KISKANÇLIK CİNAYETİNDE KARAR ÇIKTI

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de, sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşı Mustafa Cömert’i bıçaklayarak öldüren, yanındaki Azerbaycan uyruklu kadını ise ağır yaralayan Selim Akyüz hakkında karar çıktı.

SAMET DEMİR CİNAYETİ DAVASINDA KARAR ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Demir cinayetinin 3'üncü duruşması Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Karar duruşmasında katil zanlısı Şuayip Kandemir'e ağırlaştırılmış müebbet, cinayeti azmettirdiği iddiası ile yargılanan Yıldırım İlhan'a ise müebbet hapis cezası verildi.

GAMZE'NİN CİNAYETİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 24 Ocak'ta yatağında boynu kırılmış bir şekilde ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun annesi ve babası cinayet şüphelisi olarak adliyeye sevk edildi. Anne Turcen Sakallıoğlu “kızımın katilini bulacağız” dedi.

İNTİHAR VAKASINDAN KARDEŞ CİNAYETİ ÇIKTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde M.K. isimli şahsın ruhsatsız silah ile intihar olayını araştıran Jandarma ekipleri, olayın intihar değil, kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

KAN DAVASI CİNAYETİNDE 3 TUTUKLAMA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın kan davası nedeniyle başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda ölü bulunması olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Burhan Aykurt cinayetinde sanık ikinci kez hakim karşısına çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolduktan 15 ay sonra Dalaman'da cesedi bulunan Burhan Aykurt'un ölümüyle ilgili yargılanan sanık ikinci kez hakim karşısına çıktı.

KADIN CİNAYETİNE FETHİYE’DEN BÜYÜK TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde ayrıldığı erkek arkadaşı tarafından canice katledilen Derya Tekin için üyesi bulunduğu sendika yöneticileri basın açıklamasında bulundu. Gerçekleşen etkinliğe Derya Tekin’in iş arkadaşları ve sendika üyeleri de katıldı.

Datça’da ölümlü kavga

Datça'da esnaflık yapan 41 yaşındaki Erhan Okur, gece yarısı dükkanda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından meydana gelen cinayetin çok yönlü olarak soruşturulduğu öğrenildi.