Cinsel Istismar Haberleri

Cinsel Istismar Haberleri

Cinsel İstismardan 10 Yıl Hapis Kararı Bulunan Şüpheli Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde nitelikli cinsel istismar suçundan aranan şüpheli jandarma kipleri tarafından yakalandı.

Cinsel İstismardan Aranıyordu, 12 Yıl Sonra Yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunan ve 12 yıldır aranan şahıs emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Menteşe Personeline İstismara Karşı Önlem Eğitimi Verildi

Menteşe Belediyesi ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği işbirliğiyle belediye personeline ‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim verildi.

O Doktor Konuştu 

Muğla'da geçen ay muayene sırasında cinsel istismara uğradığını öne süren E. Ç.'nin (17) anlattıklarının ardından Doktor Ufuk Salman açıklamalarda bulundu.

Genç kıza iftira suçundan soruşturma açıldı

Muğla’da 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan doktor U.S. tahliye edilirken, şikayetçi olan E.Ç. isimli genç kıza ise iftira suçundan soruşturma açıldı.

Muğla'da Taciz Skandalı ! Doktor Cinsel İstismarda Bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene ettiği E.Ç. (17) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen doktor Ufuk S. (31) gözaltına alınıp, tutuklandı.

Cinsel istismar iddiası

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen market işletmecisi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Muğla’da hüküm yedi, Sinop’ta yakalandı

Muğla Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan aranan hükümlü şahıs Sinop'ta jandarma tarafından yakalandı.

Tacizci Jandarmadan Kaçamadı

Seydikemer İlçe jandarma Komutanlığı Ekipleri tarafından Seydikemer İlçesi Arsa Mahallesi’nde , hakkında “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ş.K. isimli şahıs yakalandı.

Jandarma’dan Kaçamadılar

Muğla İl jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Son olarak Dalaman ve Fethiye’de yapılan operasyonlarda çocuğa cinsel istismar suçundan ve silahlı terör örgütü üyeliğinden aranan iki şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Çocuğa cinsel istismardan aranan şahıs yakalandı

Fethiye Asayiş Büro Amirliği İnfaz Büro Ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı suçundan Fethiye İlamat ve İnfaz Bürosunca aranan A.D. (27) yakalandı.

Kadınlara cinsel istismarda bulunup gizlice kameraya çeken sahtekar yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde büyü yapma-ve dine bağlama gibi gerekçelerle kadınları kandırıp cinsel istismara uğrattığı ve gizli şekilde videoya çektiği iddia edilen şahıs ile 2 şüpheli polisin operasyonuyla gözaltına alındı.

Ciciş kardeşlerden skandal: Bodrum’da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum’da bir otelde 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Ciciş Esra yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz gün 20’li yaşlarda gösteren ama 13 yaşında olduğu sonradan ortaya çıkan bir çocuğun cinsel saldırısına uğradım.” dedi.

Cemal Metin Avcı'dan şok ifade

Muğla'nın Menteşe İlçesinde vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı bugün hakim karşısına çıktı. 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya Cemal Metin Avcı'nın ek ifadesi damga vurdu. Avcı ek ifadesinde, Akyaka'da Pınar Gültekin'in evinde iki erkek tarafından cinsel istismara uğradığını, o anların fotoğraflarının çekildiğini, Pınar Gültekin'in bu görüntüleri kullanarak kendisinden tehdit ve şantajla aylarca para istediğini iddia etti.

BARO; “Devlet Tecavüzü Destekleyecek”

Muğla Barosu Yönetim Kurulu cinsel istismara uğrayan çocuğun tecavüzcüsüyle evlendirilmesi halinde cezanın erteleneceği şeklindeki önergeye sert tepki gösterdi. Yapılan yazılı açıklamada, “Yıllardır mücadele ettiğimiz çocuğa karşı tecavüz suçu da devlet eli ile desteklenecektir. Önergede yaş sınırı tanımlanmamış olup, bu durumda 12 yaşındaki kız çocuğu bile tecavüzcüsüyle “sözde” “evlendirilebilecektir” denildi.