Çorum Haberleri

Çorum Haberleri

Bodrum FK’dan hakem kararına isyan

Bodrum Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, biz Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

Seriyi Bodrum FK Bozdu

Trendyol 1.Lig 7.Hafta karşılaşmasında Bodrum FK, Çorum FK’nın deplasmanda namağlup giden serisini 2-1’lik skorla bozdu.

Bodrum FK’nın Rakibinden Hakeme Çok Sert İthamlar!

Trendyol 1.Lig 7.Hafta mücadelesinde Bodrum FK ile Çorum FK karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bodrum FK 2-1 kazandı. Çorum FK’nın Teknik Direktörü Tahsin Tam, hakeme yönelik çok sert ithamlarda bulundu.

Bodrum FK, Çorum’u Ağırlıyor

Trendyol 1.Lig 7.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, evinde yarın 13.30’da Çorum FK’yı ağırlayacak.

Bodrum FK Seyircisi Önünde Galibiyet İstiyor

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Bodrum FK, Çorum FK’yı konuk edecek.

Nuri Alço Tatilini Fethiye'de Yapıyor

Türk sinemasında canlandırdığı kötü karakterler ile hafızalara kazınan Nuri Alço, eşi ve yakın arkadaşlarıyla geldiği Fethiye'de, Çorum'da çekimlerine katıldığı filmin yorgunluğunu atıyor.

Fethiyespor’a takviye

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirve takibini sürdüren Fethiyespor, son olarak 2. Lig ekibi Çorum FK’ da forma giyen orta saha oyuncusu Umut Kaya ile anlaştı.

Bülent Üstüner, korona virüse yenik düştü

TFF 2. Lig takımlarından Çorum FK'da antrenör olarak görev yapan Bülent Üstüner, korona virüs sebebi ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Daha önce Fethiyespor’da görev yapan Üstüner’in vefatı yasa boğdu.

Patoloji test karşılığı tam otomatik immünohistokimya sistemi alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Çorum İli Bağlı Sağlık Tesisi 2022 Yılı Patoloji Test Karşılığı Tam Otomatik İmmünohistokimya Sistemi Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Kışlık lastik alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Çorum İsm Ve Bağlı Sağlık Tesisleri İçin 2021 Yılı Kışlık Lastik Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Devlet Milletinin Yanında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Seydikemer'e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Çorum İl Özel İdaresi okul onarım ve doğalgaza dönüşüm inşaatı işi yaptıracaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Çorum İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Ve İnşaat Müdürlüğü tarafından, Çorum İskilip İlçesi Anadolu Lisesi onarım ve doğalgaza dönüşüm inşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Fethiyespor, son maça kadar yarışı bırakmayacak

3.lig 2.grupta kendi evinde Belediye Kütahyaspor ile golsüz berabere kalan Fethiyespor, son maça kadar yarışı bırakmayacak. Lacivert beyazlılar, deplasmanda oynayacakları Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarını tamamlarken İstanbul’a 3 eksikle gidecek. Karşılaşmayı, Çorum bölgesinden Celal Bayraklı yönetecek. Teknik Direktör Bahri Kaya, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını, son maç dahil kazanmak için oynayacaklarını söyledi. 

Çorum Belediyesi sinyalizasyon direği satın alacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Çorum Belediye Başkanlığı tarafından, Ledli Sinyalizasyon Direği Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.