Çoşturdu Haberleri

Çoşturdu Haberleri

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Manuş Baba Ula’da vatandaşları coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını birçok etkinlikle kutlamaya devam eden Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 100. Yıl Halk Konserinde ünlü sanatçı Manuş Baba’yı Ula ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.

Buray Sevenlerini Çoşturdu

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında şenliğin son günü Türk halkının sevilen sanatçısı Buray sahne aldı.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Ahmet Şafak Sevilen Şarkılarını Seydikemer'de Seslendirdi 

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri'nin ilk gününde sahne alan ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, sevilen şarkılarıyla Seydikemerliler’i adeta coşturdu.

Koray Avcı sahne performansıyla coşturdu

Güçlü sesi ve eşsiz sahne performansıyla yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Koray Avcı, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde sevenlerini coşturdu.

Genç şarkıcı Rana, sevenlerini çoşturdu

 Azka Yaz Konserleri hız kesmeden devam ederken genç şarkıcı Rana, misafirleriyle buluştu.

45 derecede coştu coşturdu

Son yılların sahne performanslarıyla sevilen genç şarkıcısı Deha Bilimlier önceki gün Highlight Otel Miya Beach'te sahne aldı.

Cem Adrian şarkılarıyla sevenlerini çoşturdu

Ünlü sanatçı Cem Adrian Marmaris’te Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser verdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da konseri izleyenler arasındaydı.

Ajda Pekkan Bodrum'u coşturdu

Bodrum’da sahne alan Ajda Pekkan, benzersiz sahne şovu ile sevenlerini coşturdu.

LİDER KENDİ EVİNDE YİNE SEYİRCİSİNİ COŞTURDU

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 22. Hafta mücadelesinde Akran Gemlik Basketbol ile kendi evinde karşılaştı.

MENTEŞE’DE ‘EYPİO’ RÜZGÂRI

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Menteşe'de sahne alan rap müzik sanatçısı Eypio Menteşeli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü rap şarkıcısı Eypio şarkılarıyla alanı dolduran binlerce Menteşeliyi coşturdu.

KARASAÇLI, SEYİRCİLERİ COŞTURDU

Fethiye Belediyesi Sanatçısı olan Aysun Karasaçlı, dün akşam ki programda sesiyle seyircileri büyüledi. Enerjisiyle herkesten tam not alan Karasaçlı, sahneden inerek seyircilerin arasında şarkılarını seslendirdi.

Tuğba Yurt Menteşe’de hayranlarını coşturdu

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri çerçevesinde Menteşe'de sahne alan Tuğba Yurt 'Ne mesela' ve 'İnceden inceden' adlı en popüler şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi. Şarkılarıyla Menteşelileri coşturan Tuğba Yurt, sahne performansıyla da büyük beğeni topladı.

ENERJİSİYLE TATİLCİLERİ COŞTURDU

Güzel şarkıcı Leyla Melda, önceki akşam Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Azka Otel'de sahne aldı.

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SEKİ YAYLASINI COŞTURDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

ÇAKAL&RECKOL BABADAĞ’I COŞTURDU

'Eğlence Dorukta' etkinliği kapsamında 12 Temmuz Cuma günü, son zamanların gözde sanatçıları Çakal ve Reckol sahne aldı. Ünlü rapçiler 1200 metre de kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Safiye-Faik ikilisi Bodrum’da tatilcileri coşturdu

Bayram'ın birinci günü Bodrum Azka Otel'de sahne alan Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi repertuarları ile kulaklara, esprileri ile kalplere bayram coşkusu yaşattı.

Koray Avcı Dalaman’ı Coşturdu

Dalaman Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi. Konserde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Koray Avcı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Demet Akalın’dan Gülben Ergen’e şok sözler: “Ben kendi paramla okul yaptırıyorum Gülben Ergen gibi milletten para toplamıyorum”

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Demet Akalın hayranlarını coşturdu. Akalın'ın Antalya'da bir köy okulu yaptırıyorum inşallah ama öyle Gülben gibi milletten para toplayarak yaptırmıyorum' sözleri ise şok etti.

Popçu Berkay Barbunn Bistro’da dinleyicileri ile buluştu

Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcılar ile müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturdu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Berkay Şahin’i ağırladı.

Hera yerli ve yabancı turistleri coşturdu

Bodrum'un gözde otellerinden Azka Otel'de önceki akşam, Hera yerli ve abancı turistler unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü gece kulübü Marmarislileri coşturuyor

Muğla'nın MArmaris ilçesindeki ünlü gece kulübünde sahne alan DJ Mali, Marmarislileri çaldığı şarkılar ile coşturdu.

Safiye Soyman-Faik Öztürk çifti tatilcileri coşturdu

Tüm yaz boyunca düzenlediği konserlerle Bodrumlu tatilcileri müzikle buluşturan Azka Otel konserleri önceki akşam tekrar başlarken, Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti müzikseverlere eğlence dolu bir gece yaşattı.

Demet Akalın: "Seda Sayan’a kırgınım ama benim, nikah şahidimdi, saygım var"

Bodrum'da sahne alan Demet Akalın, sahne öncesinde Seda Sayan'a kırgın olduğunu açıkladı. Azka Otel'de sahneye çıkan ünlü sanatçı Akalın, tatilcileri coşturdu.

Adem Kazan Fethiyelileri Coşturdu

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin 13. yıl şenlikleri Adem Kazan konseri ile başladı.