Dehşet Haberleri

Dehşet Haberleri

Buzağı satıcılarına dehşeti yaşatmışlardı, 6 kişi tutuklandı

 Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağı getiren 3 kişiyi silah ve bıçak zoruyla darp edip buzağılarına el koydukları suçlamasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

Buzağı Satmaya Gelip, Dehşeti Yaşadılar

Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağıyı satmak için getiren 3 kişi, silah zoruyla darp edildi, getirdikleri buzağılara el konuldu. Buzağılarla birlikte Bodrum’dan kaçmaya çalışan 7 saldırgan jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı, 1’i ağır 3 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde 16 yaşındaki sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki tır ve seyir halindeki kamyona çarptı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İş İnsanına Dehşeti Yaşattılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iş insanını silah zoruyla kaçırıp ziynet eşyalarını ve parasını gasp eden 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ünlü sunucu dehşet anlarını anlattı

Sunucu ve oyuncu Gül Gölge, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yazlık evinin olduğu site içerisindeki bir iskeleden denize girdiği sırada, oranın kendisine ait olduğunu söyleyen bir kişinin teknesini üzerine sürerek büyük bir tehlike yaşamasına neden olduğunu açıkladı. Şahıstan şikayetçi olduğunu söyleyen Gölge, hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini söyledi.

Bodrum’da bıçaklı saldırgan dehşeti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan kadın, ölümden döndü. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilip jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Böyle öfke görülmedi, tüfekle sahile indi, 3 kadın ile 1 köpeği yaraladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokak köpeğinin kendine havlamasına sinirlenen bir şahıs evindeki tüfeği alarak adeta dehşet saçtı. Sahile inen öfkeli adam kendisine havlayan köpeğe ateş etmek isterken bu sırada sahildeki bir kafede oturmakta olan 3 kadını da yaraladı. Olayda köpek ile birlikte yaralanan 3 kadın hastaneye kaldırıldı.

Müşteri gibi geldi, etrafı kolaçan etti ve belindeki silahı çıkarıp dehşet saçtı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan lunaparkta geçtiğimiz ay iki kez silahlı saldırı gerçekleştirildi. İlk saldırıyı gerçekleştiren bir şüpheli ile saldırgana yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanırken, hakim karşısına çıkartılan 3'ü de tutuklandı. Kameralar tarafından anbean kayda alınan ikinci saldırıda ise lunaparka müşteri gibi gelen Ş.U. onlarca kişinin arasında silahı çıkartarak bir lunapark çalışanına ateş ediyor. Ş.U. da yakalanarak gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sokak ortasında intihar etti

Muğla'nın Menteşe İlçesinde korkunç bir olay yaşandı. Menteșe ilçesinde bulunan Emirbeyazıt Mahallesi Güven Sokakta mermer fabrikasında çalıştığı öğrenilen Turgut Şahin isimli şahıs, sokakta tüfekle 5 el ateş ederek dehşet saçtı.

Pitbul keçiyi parçaladı

Fethiye’nin Çatalarık Mahallesinde ki evinin yanında bağlı olan keçiye saldıran, bir pitbul köpek dehşet saçtı. İddialara göre 3 kişi keçiyi kurtarabilmek için 15 dakika çaba gösterirken, ağzı burnu parçalanan hamile keçi veteriner tarafından 6 saat süren operasyon ile hayata döndürüldü. 

Esen ailesi yılın son günü dehşeti yaşadı

Sabah ağıla geldiklerinde 63 baş koyunlarının sokak köpekleri tarafından telef edildiğini gören aile ne yapacağını şaşırdı

Fethiye’de pompalı tüfek dehşeti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Olay yerinden kaçan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Hayvan Severler " Cesi" İçin Toplandı

Fethiye’de, 4 gün önce iş yeri önünde bağlı bulunan köpeği demir çubukla döven kişinin cezasız kalması hayvan severleri ayağa kaldırdı. Fethiye Kültür Merkezi Önünde toplanan bir grup hayvan sever, yaşanan dehşeti protesto etti.