Demet Akalın Haberleri

Demet Akalın Haberleri

Akalın, korku dolu anları anlattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın içinde bulunduğu tekne Muğla’nın Bodrum ilçesinde marinanın iskelesine çarparak battı. Kaza esnasında başından hafif şekilde yaralanan ünlü sanatçı, korku dolu anları anlatı.

Sarı Yaz konseri Emre Kaya ile devam ediyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri devam ediyor. Ücretsiz halk konserlerinde Derya Uluğ, Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Hera'nın ardından Emre Kaya sahne aldı. Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Emre Kaya, muhteşem sahne performansıyla sevilen şarkılarını müzikseverler ile birlikte söyledi.

Demet Akalın’dan Gülben Ergen’e şok sözler: “Ben kendi paramla okul yaptırıyorum Gülben Ergen gibi milletten para toplamıyorum”

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Demet Akalın hayranlarını coşturdu. Akalın'ın Antalya'da bir köy okulu yaptırıyorum inşallah ama öyle Gülben gibi milletten para toplayarak yaptırmıyorum' sözleri ise şok etti.

Demet Akalın’dan yangın bölgesinde konser

Ağustos ayından Bodrum'da 11 gün süren yangında yaptığı sosyal medya yayınlarıyla yardım isteyen ve 2 tır yardımın gönderen ünlü sanatçı Demet Akalın yangın bölgesinde ücretsiz halk konseri verdi. Konserde doğum günü olan bir kız çocuğuna ise sahnede giydiği ayakkabıları çıkarıp hediye ederek spor ayakkabılarını giydi.

Demet Akalın Bodrum’da çifte konser verecek

Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği Kale Konserleri'nin ardından 8-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Sarı Yaz Konserleri kapsamında birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

Demet Akalın: "Seda Sayan’a kırgınım ama benim, nikah şahidimdi, saygım var"

Bodrum'da sahne alan Demet Akalın, sahne öncesinde Seda Sayan'a kırgın olduğunu açıkladı. Azka Otel'de sahneye çıkan ünlü sanatçı Akalın, tatilcileri coşturdu.

Demet Akalın, Bodrum’u salladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Demet Akalın yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı.