Deprem Tatbikatı Haberleri

Deprem Tatbikatı Haberleri

Deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı

Muğla’nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Tatbikat Gerçeği Aratmadı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçeği aratmayan deprem tatbikatı düzenlendi.

MUĞLA'DA KYK YURDUNDA GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT DÜZENLENDİ

Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü'ne bağlı sekiz KYK yurdunda, Muğla AFAD ekipleri tarafından eş zamanlı olarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

AFAD'DAN 12 KASIM DEPREM TATBİKATI

1999 Düzce depreminin yıldönümünde tüm Türkiye’de Deprem Anı “Çök-Kapan-Tutun” tatbikatı yapılacak. AFAD ise tatbikata ilişkin cep telefonlarına hatırlatma mesajı gönderdi.

MUĞLA'DA GERÇEĞİ ARATMAYAN DEPREM TATBİKATI

AFAD ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği Muğla İl Müftülüğü ve AFAD Muğla il temsilciliği ile birlikte gerçekleştirilen deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.

BODRUM BELEDİYESİ'NDE DEPREM TATBİKATI

Bodrum Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimler devam ederken, son olarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

FETHİYE BELEDİYESİ DEPREM TATBİKATI YAPTI

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde, depreme karşı bilinç oluşturma, deprem sonrasında kurtarma ve doğru hareket etme amacıyla Fethiye Belediyesi binasında tatbikat yapıldı.

Köyceğiz’de gerçekleştirilen deprem tatbikatı gerçeği aratmadı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan deprem tatbikatı gerçeği aratmadı.

Özel Fethiye’de Sivil Savunma Ve Deprem Tatbikatı

28 Şubat Sivil Savunma Günü ile 1-7 Mart Deprem Haftası çerçevesinde Özel Fethiye Eğitim Kurumları Sivil Savunma Kulübü tarafından sivil savunma ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Özel Fethiye’de Deprem Tatbikatı Heyecanı

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulunda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.