Derece, Haberleri

Derece, Haberleri

Muğla'da satranç turnuvası sürüyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Mavi Yeşil Projesi" kapsamında bir satranç turnuvası düzenlendi. Uluslararası Gençlik Merkezi salonunda gerçekleştirilen turnuvada il birincileri belirlendi.

Turizmin başkentinde 100 yıllık su hasreti sona eriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris Bozburun Yarımadasında başlattığı içme suyu projesi devam ediyor. Yedi mahalleye ek içme suyu sağlayacak olan ve 262 milyon 980 bin TL’lik yatırımla hayata geçirilen Bozburun Yarımadası içme suyu hattının 19 kilometresi tamamlandı.

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Badem Ağaçları Çiçek Açtı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak hava sonrası, badem ağaçları erken çiçek açtı.

Muğla’da okul sporları yıldızlar tenis il birincisi belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldızlar kızlar Tenis İl birinciliği müsabakaları sona ererken, dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

Ortaca’da Atatürk kır koşusu yapıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her yıl yapılan Atatürk Kır Koşusu Ortaca’da gerçekleştirildi.

Yarış haftasında dereceye giren teknelerde ölçümler yapılıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 34.sünün düzenlendiği Marmaris yarış haftası devam ediyor.

Derece Yapan Öğrenciler Kaymakam Eriş ile Bir Araya Geldi

YKS 2023 Türkiye derecesine giren öğrenciler Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret etti.

Meteoroloji uyardı, sıcaklık 40 dereceye çıkıyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 36-40 derece dolayında seyredecek.

Fethiye’de Hava Sıcaklığı Sokak ve Caddeleri Boşalttı

Fethiye’de termometreler bugün hava sıcaklığını 35 derece olarak gösterdi. Sıcak hava ve nem oranının yüksek olmasıyla birlikte daha yoğun hissedilen sıcaklık nedeni ile Fethiye’de Cadde ve sokaklar bomboş kaldı. Fethiye genelinde etkili olan sıcak hava nedeni ile vatandaşların büyük çoğunluğu evde kalmayı tercih ederken, birçoğu da sahilleri ve yaylaları tercih etti.