Derincespor Haberleri

Derincespor Haberleri

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Fethiyespor’un Rakibi Amed 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 19 Kasım Pazar günü Diyarbakır ekiplerinden Amed Sportif'e konuk olacak. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Gülleri karşılaşmayı değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, kaybedilen Belediye Derincespor mücadelesini değerlendirdi.

Fethiyespor Derince Engelini Kayıpsız Aşmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor'u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiyespor’da Derince Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor’u konuk edecek.

Puan Farkı 3

Fethiyespor evinde İçel İdman Yurdu’na karşı beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Lacivert beyazlıların en büyük rakiplerinden biri olan Erokspor ise deplasmanda Derincespor’u mağlup ederek lider Fethiyespor ile arasındaki puan farkını 3’e düşürdü.

Fethiyespor’da Keyifler Yerinde

Fethiyespor evinde Derincespor’u 1-0 mağlup etti. Ali Han’ın 72. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyete ulaştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundular.

Tek Attı 3 Aldı

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 17. hafta mücadelesinde evinde Derincespor’u ağırladı. Fethiyespor ilk devrenin son maçında mücadeleyi 1-0 kazandı. Galibiyet serisini 6 maça çıkartan Fethiyespor son 6 karşılaşmasını 1-0 kazanarak 6 maçta 6 gol attı 18 puan topladı.

Futbolcular Galibiyet İstiyor

Fethiyespor’da Derincespor hazırlıkları devam ediyor. Futbolcular ilk yarısın son maçında galibiyet istediklerini söylediler.

Fethiyespor’da Hedef Galibiyet

16. hafta mücadelesinde Edirnespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçında evinde Derincespor ile karşılaşacak.

FETHİYESPOR’DA REHAVETE YER YOK

Edirnespor karşılaşmasını deplasmanda 1-0 kazanarak beşte beş yapan Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçı olan kendi evinde oynayacağı Belediye Derince maçına kilitlendi.Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden fethiyespor’da Teknik Direktör Selahattin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Sülüntay “Her hocaya küpe olsun”

Fethiyespor’un efsane futbolcusu, kaptanı ve antrenörü Ersu Sülüntay geçtiğimiz hafta evinde Belediye Derincespor ile berabere kalan Fethiyespor’un golü attıktan sonra rakibin santra ile birlikte yaptığı hücumda bulduğu beraberlik golünü değerlendirirken “Bu gol her hocaya, her futbolcuya küpe olsun. Takım gol attıktan sonra yapılan santrada çok dikkatli olması gerekiyordu.” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor, Ofspor’a Hazırlanıyor

3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz hafta kendi evinde Belediye Derincespor’a puan kaptıran Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı 35 puanla 7. sırada yer alan Ofspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde Fethiye Şehir Stadı yan sahada yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.

BAKIRCI, “ELEŞTİRİLERİNİZİ BANA YAPIN”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, lacivert beyazlı takımın Belediye Derincespor galibiyeti ile çıkışa geçeceğini söyledi. Tüm halkın ve taraftarların takıma ve hocalarına güvenmesini isteyen Bakırcı, “Kimse takımı eleştirmesin. Gelin beni eleştirin. Sezon başında ben kimseye şampiyonluk sözü vermedim. Sadece ilçemize yakışır bir takım kuracağımızı dile getirdim. Bu takımı kurduk. İkinci yarı bazı şanssızlıklar yaşadık ama bunları aşacak tecrübe ve güce sahibiz. Güzel günlerimiz olacak” dedi.

Fethiyespor, Of’u gözüne kestirdi

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Derincespor galibiyetinin ardından Cumartesi günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Ofspor’u yenerek; bir galibiyet serisini başlatmak istiyor.