Din Görevlileri Haberleri

Din Görevlileri Haberleri

Köyceğiz’de din görevlilerine üstün başarı belgesi verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde üç defa üst üste başarı belgesi alan Müftülük personeli üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Köyceğiz’de din görevlilerine verilen kurs tamamlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 3 ay boyunca devam eden Talim ve Tashihi Huruf kursu tamamlandı.

Başkan Akdenizli, İmamlarla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, ilçe müftülüğüne bağlı imamlar ve din görevlileri ile bir araya geldi. Programda İlçe Müftüsü Orhan Turan, Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti.

Din Görevlileri İçin Kahvaltı Programı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Köyceğiz’de görev yapan tüm Din Görevlilerini kahvaltılı programda bir araya geldi.

“Kan bağışı sizden hediye kitap bizden”

Fethiye’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Fethiye İlçe Müftülüğü, “Kan bağışı sizden hediye kitap bizden” konulu kan bağışı kampanyasını başlattı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası başladı

Ekim ayının ilk haftası kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri’ haftası kutlama etkinlikleri başladı. Hafta nedeniyle Muğla İl Müftüsü Yaşar Çaptı Vali İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Müftü Oktay, Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı, Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay ile vaiz ve din görevlileri ziyaret etti.

Din görevlileri haftası kutlandı

Fethiye'nin Yeşil Üzümlü mahallesinde Mevlid-i Nebi ve Din görevlileri haftası kutlandı.

Seydikemer’de Mevlid-İ Nebi Programı Düzenlendi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Müftülüğünce düzenlenen Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı. 

Müftülükten Anlamlı Konferans

Yatağan’da 15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde Yatağan Merkez Yeni Camii’nde gerçekleştirilen Yatağan Müftülüğü Din Görevlilerimize yönelik "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferansa Yatağan İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi, Vaiz Nurullah Ergin, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

KÖYCEĞİZ'DE GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜNCE SEMİNER VERİLDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde din görevlilerine yönelik Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğünce bilgilendirme semineri yapıldı.

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA BİR ARAYA GELDİLER

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Fethiye Müftülüğünde görevli hocalar, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda bir araya geldi.

Köyceğiz’de Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası kutlama etkinlikleri Kaymakam Mustafa Maslak'a gerçekleştirilen ziyaretle başladı.

Kadın Din Görevlileri arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasının finali Muğla’da gerçekleştirildi

2022 Camiler ve Din görevlileri haftası dolayısı ile 13. Kadın Din Görevlileri arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Türkiye Finali Muğla'da yapıldı.