Diş Hekimi Haberleri

Diş Hekimi Haberleri

Vali Akbıyık’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, sağlık neferleri başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Fethiye’de yeni diş kliniği

Fethiye’de Diş Hekimi Hamza Şahin yeni kliniğini Esnaf Hastanesi karşısına açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa birçok önemli isim katıldı.

Diş Hekimi Yürük, Fethiye'ye 2 kupayla döndü

3-4 Temmuz’da Ankara’da gerçekleşen Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonasın ikinci yarışı olan 47. Hitit Rallisine katılan DOC Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Özgür Yürük, Historic 1 kategorisini ikinci, genel klasmanı ise üçüncü sırada başarıyla tamamlayarak Fethiye’ye 2 kupayla döndü.

Diş Hekimliği Fakültesi artık engelsiz

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde iki kadın diş hekimi tarafından Menteşe Devlet Hastanesi ile yapılan protokol sonrası ilk kez engelli iki çocuğun diş tedavileri genel anestezi altında gerçekleştirildi.

10 bin 817 öğrenciye diş macunu ve fırça

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Ağız ve Diş Sağlığı haftası dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiği, ‘Öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıtımı’ bu yıl Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu’nda başladı. Dağıtım programına, Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Yurtseven ile katılırken, Çocuk Diş Hekimi Dr. Fethiye Gökçe Gençay, öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler aktardı. Hafta boyunca 10 bin 817 öğrenciye diş fırçası ve macunu dağıtılacak.

SARIHAN “YENİ BİR DÖNEMİN KAPISINI AÇACAĞIZ”

AK Parti Fethiye İlçe teşkilatının 6. Olağan Kongresi 24.12 2017 Pazar günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Yoğun katılım ile gerçekleşecek olan AK Parti Fethiye İlçe Kongresinde 430 delege oy kullanacak. 6. Olağan İlçe kongresi ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan; partili ve partisiz tüm Fethiyeli vatandaşları ilçe kongresine davet etti.

FETHİYE BİR SAĞLIK KURUMU DAHA KAZANDI…

Fethiye Devlet Hastanesinde uzun yılar çocuk hastalıkları doktoru olarak görev yapan Hüseyin Yalçın, emekli olduktan sonra Diş Hekimi olan yeğeni Aslıhan Yalçın Çakal ile birlikte muayenehane açarak sağlık alanında hizmetini sürdürmeye devam ediyor.

Ak Partiden Fethiye Emlakçılar Derneğine Ziyaret

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ile ilçe yönetimi Fethiye Emlakçılar Derneğini ziyaret ettiler.

AK Parti’ den MHP’ye Referandum Ziyareti

Ak parti Fethiye İlçe yönetimi MHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kalabalık bir grup ile ziyareti gerçekleştiren Ak parti Fethiye ilçe başkanı Diş hekimi Kadir Sarıhan’a; Ak parti Fethiye Kadın Kolları başkanı Hilal Günay ile yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Diş Macunu ve Fırçalar Miniklere Dağıtıldı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Ağız ve Diş Sağlığı haftası dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıtımı’ Günlükbaşı İbrahim Gül Anasınıfı'nda başladı. Fethiye’de ilköğretim okullarına diş macunu ve fırça dağıtımının yapılacağı programa, Başkan Yardımcısı Mete Atay ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ile katılırken, Çocuk Diş Hekimi Dr. Fethiye Gökçe Gençay, öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler aktardı. Hafta boyunca 9 bin 500 öğrenciye diş fırçası ve macunu dağıtılacak.

Kadir Sarıhan Gündemi Değerlendirdi

Siyasi gündemi değerlendiren AK parti Fethiye İlçe Başkanı Diş hekimi Kadir Sarıhan basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

15 Temmuz Şehitleri Anısına Lokma Dağıtıldı

AK parti Fethiye Kadın Kolları tarafından Cuma pazarında 15 Temmuz Şehitleri anısına vatandaşlara lokma dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe; Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’te katıldı.