Dolandırıcılık Operasyonu Haberleri

Dolandırıcılık Operasyonu Haberleri

Ortaca'da Dolandırıcılık Operasyonu: 10 Gözaltı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, dolandırıcılık operasyonunda, aralarında eskiden tapuda görev aldığı iddia edilen kişilerin de bulunduğu, 2’si kadın 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arazi satışı karşılığı 5 milyon lirayı aşkın dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor.

18’i yabancı uyruklu 21 dolandırıcı gözaltına alındı

Ortaca Merkezli yapılan dolandırıcılık operasyonunda 21 zanlıdan büyük bir kısmı yabancı uyruklu 19’u tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Zanlıların piyasayı bugüne kadar 55 milyon lira dolandırdıkları iddia ediliyor.

Ortaca Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 21 Gözaltı

Bir vatandaşın banka hesabındaki yaklaşık 2 milyon liranın başka hesaplara aktarılması üzerine Ortaca Merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Fethiye’de Dolandırıcılık Operasyonu

Fethiye ilçesinde dolandırıcılık yaptıkları ihbarı yapılan 6 şüphelinin araç ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Muğla merkezli dolandırıcılık operasyonunda 2 tutuklama

Muğla merkezli iki ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Kendilerini Devlet görevlisi olarak tanıtıp 15 milyonluk vurgun yapmışlar

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muğla ve Osmaniye'de eş zamanlı gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda, kendilerini devlet görevlisi olarak tanıtıp 15 milyon liralık vurgun yapan beş kişilik çete üyeleri yakalandı.

6 İLDEKİ DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ile İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.

6 İLDE DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ve İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Fethiye’de dolandırıcılık operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dini duygularını istismar ederek, yaptığı ürünleri yüksek meblağlara satarak vatandaşları dolandıran üç şüpheli polis tarafından yakalandı.

Muğla merkezli 6 ilde dolandırıcılık operasyonu: 11 gözaltı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Muğla merkezli 6 ilde 18 farklı adreste eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 11 şüpheli yakalandı.

Savcı, polisiz diyerek 3 milyon TL dolandırdılar

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Muğla emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 11 şüpheli yakalandı.

8 milyon TL'lik dolandırıcılık operasyonunda 3 tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından Mersin ve Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 'Nitelikli dolandırıcılık' operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı.