Eğlendirdi Haberleri

Eğlendirdi Haberleri

Genç popçu, hem eğlendi hem de eğlendirdi

Genç popçu Cevher Aksoy önceki gün Bodrum Yalıkavak Miya beach'te sahne aldı.

Cem Belevi hem eğlendi hem eğlendirdi

Söz yazarı, besteci ve oyuncu Cem Belevi, Bodrum Miya Beach sahnesinde geçtiğimiz gün hem eğlendi hem eğlendirdi.

Boygar ile eğlence tam gaz

Gece hayatının sevilen genç sanatçılarından Boygar dün Afrika sıcaklarının zirvede olduğu günlerde Highlight Hotel, Miya Beach'te sahne aldı.

Berkay şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Marmaris’te coşkuyla kutlandı. Ünlü sanatçı Berkay,  19 Mayıs kutlama etkinlikleri kapsamında Marmaris Atatürk Meydanı’nda sahne aldı.

‘Neşeli Orman’ Menteşe’de çocukları eğlendirdi

Neşeli Orman isimli müzikli çocuk tiyatrosunu aileleri ile birlikte ilgiyle izleyen her yaştan çocuklar; oyun sırasında çalan şarkılar ile de bol bol dans ederek eğlendiler.

Marmaris’te polisler minik öğrencileri eğlendirdi

Türk Polis teşkilatının 177.kuruluş yıldönümü ve 4-10 Nisan polis haftası olması sebebi ile yapılan etkinlikler çerçevesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler Anaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek oyunlar oynadılar, çocuklar polis maskot ile eğlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla, fener alayı düzenlendi. Aksaz Askeri Bandosu'nun mini konserinin ardından gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Berkay şarkıları ile Marmarislileri eğlendirdi.