Elbise Haberleri

Elbise Haberleri

Fethiye 2. El Pazarına Yoğun İlgi!

Fethiye’de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Fethiye Pazar yerine kurulan ikinci el pazarında gıdadan elbiseye, dekorasyondan spor aletlerine ve el işi ürünlerine kadar her şey satılıyor.

Büyükşehir Destekli Güçbirliği Kooperatifi ilk satış mağazasını açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde faaliyet gösteren kooperatifleri tek çatı altında toplamak için kurduğu, Ticaret Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi Marmaris Armutalan’da ilk satış mağazasını yine Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile açtı.

Kur'an-ı Kerime Geçen Öğrencilere Elbise ve Tişört Hediye Edildi

Çalış Mahallesi'nde bulunan Hz. Ali Camii Yaz Kur'an Kursu, manevi duyguların yoğun yaşandığı bir etkinliğe ev sahipliği yaparak Kur'an-ı Kerim eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Lavanta Festivali için hazırlıklar başladı

Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde bulunan Lavanta bahçesinde her yıl düzenlenen Lavanta Festivali için hazırlıklar başladı. Haziran ortasında başlayıp Temmuz ayı boyunca devam eden Lavanta Festivali sayesinde Yeniköy Mahallesi her yıl birçok yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgisini çekerken, amatör ve profesyonel fotoğrafçılar için de doğal bir stüdyo platformu haline geldi. Eflatun elbiseleriyle lavanta bahçesini dolduran ziyaretçilerin yanı sıra gelin, damat, nişanlı çiftler ve hamile anne adayları da lavantaların arasında bol bol fotoğraf çektirmek için burayı ziyaret ediyor.

Yangın söndürme ekipmanları, kişisel koruyucu donanım malzemeleri ve işçi elbiseleri satın alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü yangın müdahale araçlarında kullanılmak üzere yangın söndürme ekipmanları, kişisel koruyucu donanım malzemeleri ve işçi elbiseleri temini ihalesi gerçekleştirilecek.

Süslü Kadınlar farkındalık için pedal çevirdi

Fethiye’de 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' gerçekleştirildi. Bisiklettin kullanımı yaygınlaştırmak için farkındalık yaratmayı hedefleyen “süslü kadınlar” şık elbiseleri, topuklu ayakkabıları ve süslenmiş bisikletleri ile pedal çevirdi.

Dalgıç Başkandan deniz dibi temizliği

Dalgıç elbisesi giyen sertifika sahibi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Ölüdeniz Lagünü’nde dalış yaparak, deniz dibi temizliğine katıldı.

Yazlık ve kışlık iş elbisesi, yağmurluk, çizme ve bot alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü işçi personeli için yazlık ve kışlık iş elbisesi, yağmurluk, çizme ve bot alımı işi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

“Ortaca’da masal evimiz” projesi hayata geçiyor

Ortaca'da, 'Eskinin öğretilerinden dokuduğumuz kumaşı bugünün terzilerinin eline vererek geleceğe bir elbise tasarlıyoruz' sloganıyla başlatılan 'Ortaca'da masal evimiz' projesinin tanıtımı ve fikir alışverişi için Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Kavak ve proje yürütücüsü Sevdiye Karabulut Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'e ziyaret etti.