Emniyet Müdürlüğü, Haberleri

Emniyet Müdürlüğü, Haberleri

Marmaris’te kaybolan adamdan hala bir iz yok

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde yakınları ile birlikte Balan Dağı'na çıntar mantarı toplamaya çıkan ve kaybolduğu ihbar edilen İsa Çifçi’yi arama çalışmaları devam ederken, dosya il cinayet büro tarafından da takip edilmeye başlandı.

Muğla’da 2 ayda 65 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

 Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, Muğla'nın güvenliği ve asayişi hakkında ikinci bilgilendirme toplantısını düzenledi.

Tedbirler arttırıldı! Motosiklet girişi yasak

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri Beşkaza Meydanı ve kordon bölgesinde motosiklet denetimlerini arttırdı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden, şehitler için lokma hayrı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit polisleri anma etkinliği kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Camii’nde lokma hayrı düzenledi

Uyuşturucu Operasyonlarında 7 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 22-25 Mart tarihleri arasında Muğla genelinde Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 19 ayrı operasyon düzenlendi.

20 Yıl Hapis Kararı İle 10 Yıldır Aranan Şüpheli Yakalandı

Muğla polisinin aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda adam öldürme suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Fethiye’de Polis Ekiplerinden Ramazan Ayı Denetimi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece denetimleri gerçekleştiriyor.

Muğla’da Servis Araçlarına Denetim Gerçekleştirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan özel okullarda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Menteşe Belediyesi Trafik Zabıta Şubesi personellerinin katılımı ile servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Muğla’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 10 farklı operasyonda zehir tacirlerinin planları suya düştü.

Datça Polisinden Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunu İle ‘Deprem’ Bilinci Eğitimi

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Emniyet Müdürlüğü polisleri, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine Hacivat-Karagöz gösterisi ile trafik kuralları, deprem ve su bilinci eğitimi veriyor.

Fethiye’de 6 Şubat Depremindeki Kayıplarımız Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yakınlarını kaybeden Emniyet Teşkilatı Mensubu ve vatandaşlar için Fethiye Merkez Yeni Camiinde mevlit okutuldu.

Zehirlenme Sonucu Ölümde Sahte Rakı Şüphesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 31 Ocak’ta zehirlenme sonrası ölen bir kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine yapılan soruşturmada, sahte rakıdan öldüğü değerlendiriliyor. Olayla ilgili bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Kadına Şiddet Ve Uyuşturucudan Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kadına şiddet nedeniyle gözaltına alınan şahsın uyuşturucu ve ticaretinden 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Marmaris'te Kumarhaneye Çevrilen Daireye Baskın

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir binanın içindeki dairenin kumarhaneye çevrildiğini tespit eden polis ekipleri yaptığı operasyonda kumar oynarken yakalanan ve oynatan kişilere 192 bin lira ceza yazarak yasal işlem başlattı.

Emniyetten 4 Günde 16 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 12-15 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği 16 ayrı operasyonda değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Milas'ta Trafik Denetimleri Sürüyor

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tespit ederek cezai işlem uygulanıyor.

Kargo Paketinden Uyuşturucu Çıktı

Muğla polisinin düzenlediği operasyonda kargo paketi içindeki ayakkabı içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Milas Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Gecesi Kuş Uçurtmadı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi aldığı tüm önlemlerle vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağladı.

Belediye, Yeşil Alan Düzenleme Çalışmaları Yapıyor

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde ekolojik dengeye ve kent estetiğine uyumlu yeşil alan düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç budama faaliyetlerine devam ediyor

Marmaris’te ‘İklim Krizi Ve Sürdürülebilir Turizm ‘ Konulu Panel Yapıldı

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tüm dünyayı etkisi altına alan ve turizm sektörünü oldukça yakından ilgilendiren ‘İklim Krizi’ ile ilgili bir panel düzenledi.

Marmaris’te 8 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerin aranan şahıslara yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ederken bugün hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yaptıkları operasyon ile yakaladı. Yakalanan O.D. isimli şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Fethiye’de KADES Bilinci Öğretildi

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sosyal Hizmet Merkez müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kadın Acil Destek (KADES) Uygulaması tanıtımı gerçekleştirildi.

Polislerin operasyonuyla gasp olayı aydınlatıldı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, ekipleri ilçede yaşanan gasp olayının faillerini Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yaptıkları ortak operasyon ile yakaladı.

Marmaris'te polisler "kadına el kalkamaz" dedi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına yönelik şiddetle mücadele 2023 faaliyet planları dahilinde halk eğitim merkezi sınıflarını ve yüksekokulları ziyaretler etti. Ziyaretlerde kadına karşı şiddetle mücadele ve KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak uygulama hakkında bilgiler verildi.

Narkotik operasyonlarında 13 şüpheli tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13 günde 10 ilçede yapılan operasyonlarda 99 şüpheli yakalandı. 13 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Muğla’da uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak yapılan operasyonlarda 6 günde 60 şüpheli yakalandı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğünden Hırsızlık Uyarısı

Fethiye Emniyet Müdürlüğü, hırsızlığa karşı uyarı amacıyla vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla broşür yayınladı.

Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu: "Hayvanı, yeşili seven herkesi sever"

Muğla'nın Fethiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü, papağandan kanaryaya, kediden köpek ve tavuklara kadar pek çok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu hayvanseverliğini tüm emniyet teşkilatına aşılarken, makamındaki sevimli papağan ve ‘Limon’ isimli kanarya gelen misafirlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Kurumlararası turnuvada şampiyon Muğla Emniyeti oldu

Muğla'da düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvada Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile karşılaşan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, kupanın sahibi oldu.

KÖYCEĞİZ POLİSİ KAHRAMANMARAŞ’TAKİ ÇOCUKLARA HEDİYE DAĞITTI

Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde bulunan ve depremden etkilenen çocuklara oyuncak dağıttı.