Emniyet Müdürü Haberleri

Emniyet Müdürü Haberleri

FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye'de yakalandı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan emniyet müdürü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Fethiye’de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kan stoklarının azalması nedeniyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk destek Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan geldi.

Fethiye’de Uğur Mumcu Ve Ali Gaffar Okkan Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Seydikemer, Şehitlerimiz İçin Tek Yürek

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Başkan Adayı Kulaç, Müdür Dadaşoğlu’nu Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Akbıyık’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan kamu personeli başta olmak üzere hastane ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Marmaris Kaymakamı Kaya 2024'e Sahada Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kaymakamı 2023'ün son gecesini görevi başındaki kolluk kuvvetlerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek uğurlarken, 2024'e ise Marmaris yat limanında asayiş denetimleri yaparak girdi.

Ak Parti Aday Adaylarından, Dadaşoğlu’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret ettiler.

Kaymakam Ertaş kermes açılışına katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için düzenlenen yardım kermesinin açılışına katıldı.

Müdür Dadaşoğlu'na plaket takdim edildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Denizlispor Taraftarlarından Müdür Dadaşoğlu’na Teşekkür

Dün oynanan Fethiyespor – Denizlispor müsabakası için Denizli’den Fethiye’ye gelen Denizlispor taraftarları, güzel karşılaşama için Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür ettiler.

11 FETÖ/PDY üyesi ABD bayraklı Motoryat ile kaçarken yakalandı

Marmaris Bozburun açıklarında 11 FETÖ/PDY üyesi ABD bayraklı Galxy isimli motoryat ile yurt dışına yasa dışı yollardan kaçış yaptıkları sırada Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Aralarında profesör ve eski emniyet müdürünün de bulunduğu şüpheliler Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Müdür Seyhan, Dalaman Havalimanına tayin oldu

Muğla’nın Marmaris Deniz Liman Emniyet Müdürü Samed Seyhan, Dalaman Havalimanı Emniyet Müdürü olarak atanarak göreve başladı.

Başkan Oktay, İlçe Emniyet Müdürü Öztürk’ü Ağırladı

Marmaris Emniyet Müdürü olarak atanan Aycan Çakır Öztürk, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret etti.

Ortaca’da ‘Gaziler Günü’ etkinliği

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümü ve gaziler günü nedeniyle etkinlikler düzenlendi.

İlçede ilk defa kadın emniyet müdürü görev yapacak

Muğla'nın Marmaris ilçesi Emniyet Müdürlüğünde değişiklik yaşanırken, ilçede ilk defa kadın emniyet müdürü görev yapacak.

Kaymakam Karaman’a Anlamlı Ziyaret

Pilot 1. Sınıf Emniyet Müdürü Havacılık Daire Başkanı Hakan Çetin, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Muğla İl Emniyet Müdürü Canbolat görevine başladı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Canbolat görevine başladı

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu’ndan veda mesajı

Muğla İl Emniyet Müdürüyken, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu veda mesajı yayımladı.

Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu: "Hayvanı, yeşili seven herkesi sever"

Muğla'nın Fethiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü, papağandan kanaryaya, kediden köpek ve tavuklara kadar pek çok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu hayvanseverliğini tüm emniyet teşkilatına aşılarken, makamındaki sevimli papağan ve ‘Limon’ isimli kanarya gelen misafirlerin de büyük ilgisini çekiyor.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu merkeze alındı

Muğla’da 4 yıldır görev yapan İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile merkeze alındı.

Kaymakam Karaman, “Bugün rahat yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir”

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Hallaç ve Taşyaka mezarlıklarına anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyarette Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek eşlik etti.

Muğla’nın 4 ilçesinde “Emniyet Müdürü” değişikliği yapıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bodrum, Marmaris, Ortaca ve Datça olmak üzere 4 ilçede görev yapan “Emniyet Müdürleri” değişti.

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

Gazeteciler Cemiyeti'nden protokole ziyaret

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yönetim kurulu ve üyeleri, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak'ı makamlarında ziyaret etti.

Kaymakam Karaman'dan bayram ziyareti 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, beraberinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Bekir Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Erdal Kıraker ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bayram ziyaretinde bulundular.   

Yatağan Yeni Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Yatağan Emniyet Müdürü Adil Haçan’nın Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne tayini çıkmasından dolayı boşalan göreve atanan Salih Murat Kara geçtiğimiz gün görevine başladı.

Anaokulu öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi

Fethiye İbrahim Gül Anaokulu, öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi. Bilim şenliğine, Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.