Erasmus Projesi Haberleri

Erasmus Projesi Haberleri

Muğla Heyeti Erasmus Projesi İçin İspanya'ya Gitti

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 'Bağımlı Geçmiş Bağımsız Gelecek' isimli Erasmus+ projesini gerçekleştirmek üzere Muğla heyeti İspanya'ya gitti.

Erasmus Projesi kapsamında Belediye’ye ziyaret

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi ile Hollanda Luca Praktijschool Lisesi arasında yürütülen “Küresel Isınmanın Yöremizdeki Etkileri” konulu erasmus projesi kapsamında Fethiye Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Anne Ve Çocukları Aynı Sanat Atölyede Bir Araya Geldi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde anne çocuk aynı atölyede bir araya geldi.

Yabancı öğrenciler Muğla’nın ödüllü yemek kültürünü öğreniyor

Erasmus projesi çerçevesinde Muğla’ya gelen yabancı öğrenciler, Muğla’nın altın madalyalı dünya şampiyonu Milas böreği ve 2 bin 800 yıllık karakılçık buğdayından yapılan bazlama ekmeği yapmasını öğrenirken, haraketli oyun havaları ile de eğlendi.

İSPANYALI ÖĞRENCİLER ATAPARK’TA AĞIRLANDI

Erasmus Projesi İklim Değişikliği ile Mücadele programı kapsamında İspanya’nın Cordoba şehri IES Maestro Eloy Vaquero Okulundan Menteşe’ye gelen koordinatör öğretmen ve öğrenciler, proje ortağı Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Atapark’ta ağırlandılar.

MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AVRUPA İLE EĞİTİM KÖPRÜSÜ KURUYOR

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ERASMUS projesi Okul Eğitimi Akreditasyonu Avrupa ve Muğla öğretmenleri arasında eğitim köprüsü kurdu.

Başkan Atay yabancı öğrencilerle bir araya geldi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Erasmus projesi çerçevesinde Efeler'e gelen yabancı uyruklu öğrencilerle buluştu.

Erasmus Projesi’ni Tanıttılar

Avrupa Birliği Erasmus projesi çerçevesinde Finlandiya ve Hollanda’ya giden Gazi İlkokulu okul müdürü ve öğretmen grubu; proje hakkında velileri bilgilendirdiler.