Eroğlu Haberleri

Eroğlu Haberleri

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu’ndan veda mesajı

Muğla İl Emniyet Müdürüyken, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu veda mesajı yayımladı.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu merkeze alındı

Muğla’da 4 yıldır görev yapan İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile merkeze alındı.

Ülkeyi terk edeceğini açıklamıştı! Fethiye’de tatil yaptı 

Seçim sonucunun ardından "Bana gitme vakti göründü" diyen oyuncu Ahsen Eroğlu, Fethiye’de tatil yaptı.

Vali Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

DEMOKRAT PARTİ’DE ROZET TAKIM TÖRENİ 

Demokrat Parti Fethiye İlçe binasında, DP Muğla Milletvekili aday adayı Erdal Eroğlu’nun katılımıyla rozet takım töreni yapıldı.

ADAY ADAYI AKÇA’DAN, İLÇE BAŞKANI BERBEROĞLU’NA ZİYARET

Memleket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Subutay Akça, seçim çalışmaları kapsamında Memleket Partisi ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini sürdürüyor. 

DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANI EROĞLU İSTİFA ETTİ

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. 

EROĞLU, “ESAS KONU İSE İNSANLARIN KUCAKLAŞMA ZAMANININ GELDİĞİDİR”

DP (Demokrat Parti) Fethiye İl Başkanı Erdal Eroğlu ve DP İlçe Başkanı Osman Kandönmez önderliğindeki bir heyet, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve parti yönetimini ziyaret etti

DP’NİN FETHİYE’DEKİ ÜYE SAYISI ARTIYOR 

DP (Demokrat Parti) Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, ilçe binasına yaptığı ziyarette, partiye yeni üye olanlara rozetlerini takdim etti. 

EROĞLU’DAN ADAYLIK SİNYALİ 

DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Mart Cuma günü yapılması planlanan seçim tarihi açıklamasının ardından, adaylık çalışmalarına başlayacağını ve ay sonunda netleştirerek kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. 

KIRMIZI YELEKLİLERE 'PSİKOLOJİK İLK YARDIM EĞİTİMİ' VERİLDİ

Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı gelen vatandaşların yanında olan ve 'kırmızı yelekliler' olarak bilinen 'Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü personeline, ilk yardım hizmetinin etkin ve verimliliğini arttırmak amacıyla Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raşit Avcı, Prof Dr. Ayşe Rezan Çeçen Eroğlu, Doç Dr. Aslı Taylı tarafından 'Psikolojik İlk Yardım Eğitimi' verildi.

SÜREYYA EROĞLU, “TABİİ HALK KIYMETİNİ BİLEMEDİ, EVLERİ, KİLİSELERİ TAHRİP ETTİLER”

1957 Fethiye depreminin son tanıklarından 92 yaşındaki Süreyya Eroğlu,  eski Fethiye’yi SED Medya’ya anlattı. Eroğlu, “Tarihî görünüm olarak Fethiye eskiden daha güzeldi” diyor 

BODRUM BELEDİYE MECLİSİ SAYGI DURUŞU İLE BAŞLADI

Bodrum Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Bodrum Belediye Başkan Vekili İlknur Ülküm Seferoğlu başkanlığında gerçekleşti.

KAYMAKAM KARAMAN, GAZİ EROĞLU’NU EVİNDE ZİYARET ETTİ

12.12.2022 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman 93 yaşındaki Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli’yi evinde ziyaret etti.

DP LİDERİ UYSAL, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberinde DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve parti yönetim kadrolarıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

DEMOKRAT PARTİ’DEN BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve yönetimi tarafından Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca’ya ziyaret düzenlendi.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN KULAÇ’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, hukuk ve adaletin tekrar geleceğini belirtti.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, ziyaretten büyük keyif aldığını belirtti.

BAŞKAN EROĞLU’DAN, BAŞKAN KANSIZ’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu yönetimi ile birlikte Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ı ziyaret etti. 

TVF KADINLAR 2. LİG TAKIMLARINDAN BODRUMSPOR TRANSFERLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Lig takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Sinem Yıldız ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziler onuruna yemek

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen programa Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı'nın yanı sıra Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökçan, Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı S.G. Yarbay Süleyman Ercan, siyasi partilerin il başkanları Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen, Gaziler, Gazi aileleri ve Şehit aileleri katıldı.

KAYMAKAM BALCI VE YARBAY ÇİÇEK, KORE GAZİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ile 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle Kore Gazisi Halil Eroğlu’nu evinde ziyaret etti.

BAŞKAN EROĞLU,’’ KAYI GRUP OLARAK HAZIR DURUMDAYIZ’’

Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Konca Eroğlu, tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Eroğlu yaptığı açıklamada hazır olduklarını belirterek,’’ Sağlıklı bir alt yapının son adımı olan evsel bağlantı imalatlarını yapma konusunda mühendislik olarak, makine parkı ve kullanılacak ekipmanlar olarak hazırız’’ dedi.

BAŞKAN EROĞLU’DAN ZABITA MÜDÜRÜ BAĞLAN’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, ''ZABITA HAFTASI'' dolayısıyla Fethiye Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı ziyaret etti.

DEMOKRAT PARTİ İL KONGRESİ BAŞLADI

Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katılımıyla başladı.

DP’ de bayramlaşma programı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısı bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı. Bunun yanında Millet İttifakı’nın ortağı CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ katıldı.

Demokrat Parti’den Basın Toplantısı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Binası’nda basın toplantısı yapıldı. Toplantıda Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu ve GİK Üyesi Atınç Koylu konuştu.

Marmaris barlar sokağında ‘huzur ‘operasyonu

Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden Marmaris'te gece saatlerinde huzur operasyonu gerçekleşti. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Barlar sokağı ve liman kısmındaki meknların denetimlerini takip etti, esnaf ile görüştü.

Belediye Başkan Yardımcısı istifa etti

Bodrum Belediyesi'nde üst düzey görevlerde önemli değişiklikler oldu. Görevinden istifa eden Fen İşleri'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Önder Batmaz'ın yerine İbrahim Akbaş atanırken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan Proje Müdürlüğü, Başkan Yardımcısı Av. İlknur Ülküm Seferoğlu'na bağlandı. Çok sayıda müdürlükte de görev değişikliği olduğu öğrenildi.

Eroğlu’dan Tanıtım Toplantısı

Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Salih Eroğlu, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tanışma ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.