Ev Fiyatları Haberleri

Ev Fiyatları Haberleri

Fethiye’de fahiş ev fiyatları bu kadarına da pes dedirtti

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki kiralık ev fiyatları 10 kat arttı. 80 metrekare evin kirası 16 bin liraya kadar yükseldi.

Fethiye’de kiralık ev fiyatlarındaki artış sürüyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

BODRUM'DA FAHİŞ EV FİYATI EMLAKÇILARI BİLE İSYAN ETTİRDİ

Bodrum'da 1+1 evlerin bile 10 bin liradan kiraya verilmesi, kiracılar kadar emlakçıları da isyan ettirdi.

Marmaris’te ev fiyatlarındaki artışa rağmen, taleplerde düşüş yok

Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde ev fiyatlarındaki artışların sebebi ve artışlara rağmen talebin hala devam etmesi hakkında Mimar Arzu Kayaoğulları açıklamada bulunarak, Marmaris'te ev fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirtti.

“Ev Fiyatları Hemen Düşmez”

Dövizdeki düşüşün gayrimenkul sektörüne etki edip etmeyeceği merak konusu. Henüz piyasanın netlik kazanmadığını belirten Karanbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özgenal kur sabit olmadığı sürece konut fiyatlarında ciddi bir düşüşün yaşanmayacağını söyledi.

Bodrum’da fahiş ev fiyatları bu kadarına da pes dedirtti

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki kiralık ev fiyatları 10 kat arttı. 45 metrekare evin kirası 5 bin liraya kadar yükseldi.

Korona Ev Fiyatlarını Da Vurdu

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Bodrum’un nüfusunda yüzde 300 artış gözlenirken ev, işyeri ve arsaların fiyatları 3 katına çıktı.

VELİ PABUŞÇU “FETHİYE’DE YENİ ARSA ALANI YOK EV FİYATLARI ARTACAK”

Fethiye ve Seydikemer’in tanınmış sevilen emlakçılarından ve Merkez Emlak sahibi Veli Pabuşçu, Fethiye’de yeni arsa alanları olmadığı için ev fiyatlarının ileriki günlerde daha da artacağını söyledi. Fethiye’de SİT alanlarının oldukça fazla olmasından dolayı arsa sıkıntısı yaşanıyor. Dolar ve Euro’da ki dalgalanmaların yanı sıra yeni arsa alanlarının olmaması da ev fiyatlarını yükseltiyor. 2+1 daire Çatalarık Cami Mahallesi’nde 170, 180, 200 bin lira olarak değişirken aynı büyüklükte 2+1 daire şehir merkezinde 300 bin lira.

ÇİMEN “YÜKSEK ARSA FİYATLARI EV FİYATLARINI ETKİLİYOR”

İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen, merkezde arsaların çok sıkışmış olması ve arsa bulunamaz hale gelmesi, arsa fiyatlarının çok yüksek olmasının ev fiyatlarının etkilediğini söyledi.