Fethiye Haberleri

Fethiye Haberleri

Fethiye’de Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı! Feci Kazada 1 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cahit Gündüz Caddesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Fethiye Balıkçılarından Palamut Beklentisi: "Eski Günler Geri Gelecek mi?"

Fethiye'de balıkçılık sektörünün önde gelen isimlerinden Ersun Engin, yaptığı açıklamalarla bölgedeki balıkçılar ve deniz ürünleri tüketicilerini heyecanlandırdı. Engin, Eylül ayından itibaren Karadeniz'de başlayacak olan palamut balığı sezonunun Fethiye'ye de yansımasını beklediklerini ifade etti.

Fethiye Cuma Pazarı’nda Karpuzun Fiyatında Sert Düşüş! Ne Kadar Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Cuma günleri kurulan, üretici pazarı olarak da bilinen Fethiye Cuma Pazarı’nda karpuz fiyatındaki sert düşüş dikkat çekti. Karpuzun yeni fiyatı ne kadar oldu? Haberimizde yer alıyor.

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aşure İkramı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Fethiye Esnaf Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi Çıraklık Okulu, Fethiye’de Sanayi bölgesinde aşure etkinliği düzenledi.

Fethiye Kesikkapı Mahallesi’nde Aşure Programı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kesikkapı Mahallesi’nde bulunan Gül Camisinde Muharrem Ayı sebebiyle aşure etkinliği düzenlendi.

Fethiye Alzheimer Derneği’nde muhteşem canlı müzik dinletisi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Alzheimer Derneği’nde Alzheimer hastası olan vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için canlı müzik etkinliği düzenlendi.

Müzikli Fethiye Akşamları devam ediyor

Müzikli Fethiye Akşamları, Adem Kazan ve Ali Tunç konseriyle Şehit Fethi Bey Parkı’nda devam etti.

Fethiyespor’un yeni sezon forma sponsoru belli oldu

Fethiyespor, 2024-2025 yılı forma, kamp ve antrenman malzemeleri için Adidas markası ile anlaşma yaptı.

Çalış Halk Plaj uygun fiyatlarla hizmete devam ediyor

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Çalış Halk Plaj uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

Fethiye Rotary Kulübü 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı’nda Bir Araya Geldi

Fethiye Rotary Kulübü tarafından Denizatı Restoran’da toplantı düzenlendi. Organize edilen toplantının konusu ise “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” oldu. Programa katılan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Fethiye'de Gün Batımı Görsel Şölen Oluşturdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde gün batımı eşsiz görüntülere sahne olurken, iskeledeki Türk bayrağı güneşin batışı ile birlikte fotoğraf karelerine yansıdı.

Seydikemer TDİOSB Yatırımcılara Açılıyor

Türkiye’nin ilk süt OSB’si olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi projesinde (TDİOSB) 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren parsel ön tahsis çağrısına çıkılıyor. Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verilen başvurular 30 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Fethiye'de Vatandaşlara Aşure İkramı

Fethiye Belediyesi ve Likya Kadın Kooperatifi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yaptı.

5.İdil Biret Müzik Festivali’ne Sanatseverlerden Yoğun İlgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi “İdil BİRET” müzik festivali ile Fethiye ve Marmaris’te sanatseverlere unutulmaz iki gece yaşattı.

Müzikli Fethiye Akşamları’na ilgi yoğun

Müzikli Fethiye Akşamları, Aysun Karasaçlı ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle 3. Etap Sahil Bandı’nda devam etti.

Karaca’dan Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

Dövizde hareketlilik sürüyor

Döviz kurları, son zamanlarda oldukça değişken seyretmekte ve bu durum yatırımcıları ve vatandaşları yakından etkilemektedir. Fethiye’de Tufanlar Döviz çalışanı Savaş Bey, döviz fiyatlarındaki değişimlerin nedenlerini ve güncel durumu hakkında açıklamada bulundu.

Fethiye’de balık fiyatları Bodrum ve Marmaris’e kıyasla uygun

Muğla'nın popüler tatil beldelerinden Fethiye, Bodrum ve Marmaris'e kıyasla daha uygun balık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Fethiye balık pazarında satışa sunulan mevsim balıklarını ve fiyatların haberimize derledik.

Aşure yapımı ve maliyeti

Muharrem ayının gelişiyle birlikte, İslam dünyasında büyük bir öneme sahip olan aşure günleri, Fethiye’de geleneksel hale geldi. Muharrem ayının 10. günü, aşure günü olarak kutlanır ve bu özel günde aşure tatlısı yapılarak komşulara, akrabalara ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılır. Peki, bu bereketli tatlının yapımı ve maliyeti ne kadar?

Fethiyeli LGS birincilerinin lisesi belli oldu

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavından 500 tam puan alan Fethiye Gazi Ortaokulu öğrencisi Uzay Öner Sarıbaş ve EGEBİL Fethiye Kampüsü öğrencisi Ayşe Feyza Kaya, lise tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul Erkek Lisesi’ne yerleştiler.

Fethiye’de vantilatör satışlarını arttı

Son günlerde artan hava sıcaklıkları ve buna bağlı olarak klima fiyatlarındaki yükselmeler, vatandaşları daha uygun fiyatlı serinleme çözümlerine yöneltti. Bu durum, vantilatör satışlarında önemli bir artışa neden oldu.

Fethiye'de 100. Yıl sahil güvenlik kupası yelken ve kürek yarışları düzenlendi

Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından '100. Yıl Sahil Güvenlik Kupası Yelken ve Kürek Yarışları' gerçekleştirildi. Yarışların sonunda düzenlenen ödül töreninde Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Meteoroloji Fethiye'yi sıcak hava dalgası için uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Fethiye ve çevresini etkileyecek sıcak hava dalgası konusunda uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, 24 Temmuz Pazartesi gününden itibaren bölgede hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar yükseleceği ve bu durumun hafta sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Fethiye’nin Eldirek köyünde su borusu patladı: Vatandaşlar 10 gündür susuz!

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Eldirek köyünde su borusu patlaması nedeniyle merkez mahallede bulunan vatandaşlar 10 gündür susuzluk yaşıyor. Köylüler, yetkililere başvurduklarını ancak sorunun hala çözülmediğini belirterek tepkilerini dile getiriyor.

Hamza Hamzaoğlu, ‘Şampiyonluğu kutladık’

Galatasaray eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen programa katıldı. “Burada olmaktan çok mutluyum” diyen Hamzaoğlu, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamada bulundu.

Güncel benzin ve motorin fiyatları...

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Fethiye’de 21 Temmuz 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para?

11. Geleneksel Yörük Oyunları Şenliği 11 Ağustos’ta

Fethiye’nin Nif Mahallesi’nde 11. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği, 11 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

Fethiye'de Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı. Şampiyonluk kupası Fethiye'ye getirildi.

Ölüdeniz'de ‘Pazar’ trafiği

Fethiye'nin gözde turizm merkezi Ölüdeniz, bu yaz da yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle hafta sonları ve tatil günlerinde artan ziyaretçi sayısı, Ölüdeniz'e giden yollarda yoğunluğa neden oluyor.