Fethiye Rotary Kulübü Haberleri

Fethiye Rotary Kulübü Haberleri

Fethiye Rotary Kulübünde Başkan Değişimi Yapıldı

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Grida Port'da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemek organizasyonunda başkan değişikliği yapıldı.

ROTARY’DEN KARACA’YA ZİYARET

Fethiye ve Ölüdeniz Rotary Kulübü ve Rotary 2440. Bölge Guvernörü Serdar Durusüt beraberindeki heyetle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. 

FETHİYE ROTARY KULÜBÜ AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Sea Horse Ölüdeniz’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

FTSO, LİKYA KARNAVAL YÜRÜYÜŞÜ KORTEJİNDE COĞRAFİ İŞARETLİ KÜLTÜREL ÜRÜNLERLE YER ALDI

12’nci Fethiye Kültür ve Sanat Festivali, coşkulu Likya karnaval yürüyüşü ve eğlencesiyle sona erdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye Festivali’nin son gününde düzenlenen karnaval kortejinde Seydiler kilimi, Kaya Halısı ve Yeşilüzümlü Dastarı’ndan oluşan coğrafi işaretli kültürel ürünlerle yer aldı.

Fethiye Festivali Renkli Görüntülerle Sona Erdi

11'nci Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali; kortej yürüyüşü ve müzik gruplarının gösterileri ile sona erdi. Fethiye Rotary Kulübü organizesinde; Fethiye Otelciler Birliği ve Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyük Şehir Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleşen 11. Uluslar arası Fethiye Kültür Sanat Festivali kortej yürüyüşü; Salı pazarı meydanından başlayarak Beşkaza meydanında sona erdi. Fethiye Belediyesi Bandosu eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne; Muğla Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediye Başkan yardımcısı Oğuz Bolelli ve CHP’li meclis üyeleri, CHP Muğla İl başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Festival komite başkanı Mustafa Şıkman, Oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar. Kortej yürüyüşünün en önünde; Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi yönetimi, bölge başkanı ve ADD genel yönetim kurulu üyesi Haydar Murat Topçu ile ADD’li gençler Büyük bir Türk bayrağı açarak katıldılar.

FESTİVALİN 10’CUSU DÜZENLENİYOR

Geçtiğimiz yıl ara verilen Fethiye Kültür ve Sanat Festivali; Muğla Büyük Şehir Belediyesi ile Fethiye Belediyesi ve Fethiye Rotary Kulübü organizesinde gerçekleşmekte. 10. Fethiye Kültür ve Sanat Festivali; FBKM konferans salonunda düzenlenen açılış programı ile başladı…