Fethiye Trafik Büro Amirliği Haberleri

Fethiye Trafik Büro Amirliği Haberleri

Fethiye trafik polislerinden abartı egzozlu araçlara yoğun denetim 

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri “Sesleri kısılıncaya kadar devam” mottosuyla başlatmış olduğu denetimler kapsamında vatandaşlardan yoğun olarak gelen şikâyetler üzerine “Abartı egzozlu araçlar ve motosikletler” üzerine denetimlerini arttırdı.

Fethiye trafik polisinden huzurlu sokaklar projesi

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından "Huzurlu Sokaklar" adı altında uygulama ve denetimler başlatıldı.

Safari Araç Denetimleri Devam Ediyor

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri Fethiye Seydikemer arasında faaliyet Gösteren Safari araçları üzerinde denetimlerde bulundu. Eksiği olan 5 araca 2180 TL cezai işlem uygulandı.

Fethiye’de safari araçları denetlendi

Fethiye’de safari turları yapan araçlar Fethiye trafik büro amirliği ekipleri tarafından denetlendi.

Motosiklet Sürücüleri Üzerinde Denetim Yapıldı

Fethiye Trafik Büro Amirliği ve Fethiye Belediyesi Zabıta görevlileri ortak denetiminde Dispanser Sokak ve diğer trafiğe kapalı yaya ve bisiklet yollarında motosiklet sürücüleri üzerinde denetim yapıldı.

ANADOLU ÖĞRENCİLERİNE POLİSLİK MESLEĞİ TANITILDI

Fethiye Trafik Büro Amirliği, Güvenli Trafik Eğitim Faaliyetleri çerçevesinde, 03 Mart Cuma günü Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu öğrencilerine Polislik mesleki tanıtımı, Güvenli Trafik Anlatımı yapıldı. Öğrenciler nostaljik polis arabasına ve polis motorlarına binip keyifli vakit geçirildi.

FETHİYE’DE ELEKTRİKLİ SCOOTER DENETİMİ ARTTI

Son zamanlarda birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelen Elektrikli Scooterlar Fethiye Trafik Büro Amirliği resmi ekipleri ve Sivil Trafik Ekipleri tarafından denetleniyor. 

FETHİYE'DE ÖĞRENCİLER “TRAFİK DEDEKTİFİ” OLUYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde trafik dedektifleri projesi ile öğrencilere yönelik trafik bilgilendirme eğitimleri sürüyor.

Trafik Ekiplerden Huzur Operasyonu

Fethiye Trafik Büro Amirliğine bağlı ekipler abartı egzozlarla ve yüksek sesli müzik ile çevreye huzursuzluk veren 191 araca toplam 117.953 TL cezai işlem uygulandı.