Firma, Haberleri

Firma, Haberleri

Muğla İŞKUR, Sanal İstihdam Fuarı ile işverenle iş arayan vatandaşı bir araya getiriyor

Muğla İŞKUR tarafından 24 ve 25 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Sanal İstihdam Fuarı, iş arayanları ve işverenleri çevrim içi ortamda bir araya getirecek.

Muğla İŞKUR’dan İnsan Kaynakları platformu toplantısı

Muğla Çalışma ve İş Kurumu öncülüğünde oluşturulan Muğla İnsan Kaynakları (İK) Platformu çalışma hayatındaki tüm tarafları buluşturmaya devam ediyor.

Fethiye ve Seydikemer’de coğrafi işaret denetimleri gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından coğrafi işaret tescil belgesi alınan ve bölgenin ilk coğrafi işaretli olan ürünü olan Seydiler Kilimi’nin firma denetimleri gerçekleşti. 

Pilot Garage Oto Ekspertiz güvenilir hizmet vermeye devam ediyor

Pilot Garage Oto Ekspertiz Fethiye Sanayi Sitesi'nde hizmet vermeye devam ediyor. Pilot Garage Oto Ekspertiz, son model ekipman ve malzemeleri ile profesyonel bir hizmet sunuyor. Uzman kadrosuyla araç alım-satım sırasında güven teşkil eden firma, kurumsal yapısıyla ülke genelinde adından söz ettiriyor. FRT TV izleyicilerine özel kampanya düzenleyen Fethiye Pilot Garage İşletmecisi Sinan Karakaya, “Haziran ayı sonuna kadar 490 TL’lik standart plus paketimiz 300 TL olarak uygulanacaktır. Bunu yanı sıra müşterilerimize dolu dolu ikramlarımız var” dedi.

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilip kaçak moloz dökenler yakalandı

Pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek kaçak moloz dökümü yapan bir firma, duyarlı vatandaşların sayesinde belirlenerek haklarında idari işlem yapıldıktan sonra döktükleri hafriyat toplatıldı. Başkan Aras, "Bodrum'un dağına, taşına, bitki örtüsüne saygılı olmayanlara karşı hep birlikte mücadelemiz sürecek" dedi. 

KURUMSAL OTO EKSPERTİZ MARKASI FETHİYE’DE

Fethiye’de Sanayi Sitesi’nde hizmete başlayan Pilot Garage Oto Ekspertiz, son model araçlarıyla profesyonel bir hizmet sunuyor. Uzman kadrosuyla araç alım-satım sırasında güven teşkil eden firma, kurumsal yapısıyla ülke genelinde adından söz ettiriyor.

Seydikemer Kilimi Yörex’de

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, ‘Sizin oraların nesi meşhur' sloganıyla bu yıl Antalya’da 10’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) coğrafi işaret tescil çalışmalarını yürüttüğü ürünlerle katıldı. Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde TOBB’un desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde 27 Ekim tarihine kadar devam edecek Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) 7 bölgeden 81 il, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 18 kalkınma ajansı, 150 oda ve borsa ile 647 katılımcı firma, yöresel ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

TEKNELER DENİZDE BEKLİYOR

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde D Marine Çekek Yeri’ndeki taşeronlar Fethiye Belediyesi’ne ait 8 dönümlük alanın ihalesinin ardından bu ihaleyi kazanan firma, kendine ait yerin çevresini tel örgülerle çevirince dükkanlarına ulaşamaz oldu. 10-12 yıldan bu yana burada tekne ve yatların bakım ve onarımını yapan taşeronlar, “Sıkıntımızı çözerse Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca çözer. Oldukça zor durumdayız. Sözleşme yaptığımız tekne sahiplerine karşı zor durumda kaldık” ifadelerini kullandılar.