#Fuar Haberleri

#Fuar Haberleri

FTSO, Üyeleriyle Birlikte Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı’na Katılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi’ne, Oda üyesi zeytinyağı imalatçısı firmalarla katılacak.

YAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

34. Uluslararası Medikal Estetik & Anti-Aging Ve Profesyonel Kozmetik Ürün Ve Ekipmanları fuarı İstanbul’da gerçekleşti. 17-20 Mart tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda yapılan fuara Yakut Med ekibi de katıldı. Yakut Med fuarda yoğun ilgi gördü.

BUZAĞI GÜZELLİK YARIŞMASI

Fethiye Kaymakamlığı ile İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından buzağı güzellik yarışması düzenlenecek. Dereceye giren buzağılarda yem ve altın hediyeleri verilecek olup, yarışmaya katılan tüm buzağılara sürpriz hediyeler verilecek.

KATILIMCILAR FETEX’TEN MEMNUN

12.si düzenlenen Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı(FETEX) kapılarını misafirlerine açtı. 2 yıldan bu yana pandemiden dolayı düzenlenemeyen fuara katılan firmalar fuardan memnun olduklarını ifade etti

FETEX FUARI 11.KEZ KAPILARINI AÇTI

Her yıl düzenli bir şekilde düzenlenirken 2 yıl boyunca pandemi nedeni ile düzenlenemeyen Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı’nın açılış töreni Çamköy Pazar Yeri’nde yapıldı. 11.’si düzenlenen fuara 50’ye yakın firma katıldı.

'Üzümlü Dastarı' fuara damgasını vurdu

Bu yıl sekizincisi düzenlenen ‘ArtAnkara Çağdaş Sanat Fuarı’, ATO Congresium’da Başkentli sanatseverlerle sanatçıları bir araya getirdi. Fuarda Üzümlü Dastarı’nın çağdaş sanatla birleştirilerek gerçekleştirildiği defile büyük ilgi gördü.