Gazi Üniversite Haberleri

Gazi Üniversite Haberleri

İnsan yaşama ömrü uzuyor, 2080 yılında 120 olarak öngörülüyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Muğla Aile Hekimleri Derneği tarafından Muğla’da düzenlenen ‘Aşı Okulu’ konferansına katılan Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Şenol, yeni aşılardan Zona ve RSV aşıları hakkında bilgi verdi. Şenol, yeni aşılardan Zona aşısının küçük yaşlarda geçirilen, fakat vücutta saklı kalan hastalıkların 50-70 yaşlarında tekrar uyanmasına engel olduğunu açıkladı.

4 Üniversite Arasında Afet ve Acil Durum İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) arasında afet ve acil durum iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci ve MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar katıldı.

OTGÖZ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Geçirdiği beyin kanaması sonucu Gazi Üniversitesi Beyin Cerrahisi’nde ameliyat olan FETAB Başkanı Osman Otgöz sevenlerini korkuttu.

Tehlikeli atıkların toplanması, taşınması, ara depolanması ve geri kazanım/bertaraf edilmesi hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Yükseköğretim Kurumları Gazi Üniversitesi tarafından, Tehlikeli Atıkların Toplanması, Taşınması, Ara Depolanması Ve Geri Kazanım/Bertaraf Edilmesi Hizmetleri İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Kit, kimyasal ve sarf malzeme alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Yükseköğretim Kurumları Gazi Üniversitesi tarafından, 28 Kısım,34 Kalem Kit, Kimyasal ve Sarf Malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.