Gece Saatlerinde Haberleri

Gece Saatlerinde Haberleri

Balıkçı teknesinde rahatsızlanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında gece saatlerinde balıkçı teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Milas’ta Dolu Yağışı Yolları Kapattı

Muğla’nın Milas ilçesinde gece saatlerinde sağanak yağış ile birlikte başlayan dolu yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Dolu yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yollarının ulaşıma kapanırken Belediye ekipleri dolu küreme mesaisine çıktı.

Muğla’da Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesinde gece saatlerinde balkondan düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kadının balkondan düşme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Ev, Alevlere Teslim Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken evde maddi hasar meydana geldi.

Fethiye’de Soğuk Hava Etkisini Gösteriyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıcaklıklar, birden bire 10 derece düşerek gün içinde 8 derecede seyir ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken Fethiyeli vatandaşlar atkı ve bere takmaya başladı.

Fren Yerine Gaza Bastı, Yoldan Çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iddiaya göre önüne aniden çıkan motosiklete çarpmamak için ani manevra yapan ve yanlışlıkla fren yerine gaza basan sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkıp araziye girdi.

Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, alkollü sürücünün arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Türk Usulü Yardıma 2 Bin 180 Tl Ceza

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Marmaris'te Sağanak Yağış Ve Fırtına Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.

Marmaris’te Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, bazı mahallelerde ağaçlar ve aydınlatma direkleri fırtınaya dayanamadı.

Yolda kalan aracı çekme halatı yerine bir genci kullanarak götürdüler

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde yolda kalan bir araç Türk usulü yardımla gideceği noktaya ulaştırıldı. Olayda yolda kalan aracı götürmek için çekme halatı yerine bir gencin kullanılması görenleri şaşırttı.

Ölüdeniz'de dalga boyu 3 metreyi aştı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bazı seralarda hasar meydana gelirken, ağaçlar köklerinden söküldü.

Marmaris’te sağanak yağış etkili oluyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağışlar, etkisini sürdürüyor.

Kaybolan yaşlı kadın ölü bulundu

Seydikemer'in Gölbent Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası 80 yaşındaki Melahat Akar, Pazar günü gece saatlerinde kaybolmuştu. 2 gün süren arama çalışmaları sonrası yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Çevre Yolu Yağış Sonrası Göle Döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde dün gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, çevre yolunu göle çevirdi.

3 hektar ormanlık alan yandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine 65 kilometre uzaklıkta Denizli sınırında bulunan kırsal Otmanlar mahallesinde gece saatlerinde başlayan oran yangını sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

Gıda zehirlenmesi sonrası işletmede denetim

Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren bir işletmede gece saatlerinde yaşanan gıda zehirlenmesi sonrası 17 vatandaşın etkilenmesi sonrası İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından işletmede ve merkezi Milas’ta gece denetimi gerçekleştirildi.

Altınyayla-Fethiye yolunda kaza; 2 ölü, 3 yaralı

 Burdur’un Altınyayla ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Akdeniz’de Gece Saatlerinde Deprem Meydana Geldi

Akdeniz'de gece saatlerinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kıyı Emniyet ekipleri arızalanan tekneyi kurtardı

 Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında gece saatlerinde seyreden ve makine arızası yaşayan tekneyi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı KIYEM-6 tahliye botu kurtardı.

Uydular Yine Merak Uyandırdı

Bodrum’da gece saatlerinde görülen Starlink uyduları, merak uyandırdı.

Motosiklet Ambulansa Çarptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Dolar’dan yeni zirve: 20,81

Seçim sonrasında piyasalarda yaşanan hareketlilik devam ediyor. Gece saatlerinde 20,81'i gören dolar/TL, saat 10.00 itibarıyla 20,69 seviyelerinden; Euro ise 22,10 TL'den işlem görüyor.

ELEKTRİK AKSAMINDAN YANGIN ÇIKTI

Milas Ekinambarı Mahallesi Merkez Sokak’ta gece saatlerinde elektrik aksamından dolayı bir evde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın maddi hasar meydana getirdi.

DÜŞEN KAYALAR FARALYA’DA YOLU KAPATTI

Faralya’da gece saatlerinde, mahalle girişinde bulunan kayaların bir kısmının yola düştüğü bildirildi.

SEYDİKEMER’DE RÜZGÂR AĞACI DEVİRDİ

Seydikemer’de gece saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgâr, ağacın devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaç sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapandı.

SEYDİKEMER'DE MOBİLYA ATÖLYESİ ALEVLERE TESLİM OLDU

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Güneşli Mahallesi, Saklıkent Caddesi'nde bulunan mobilya atölyesinde gece saatlerinde yangın çıktı.

DENİZDE KATLİAMA SUÇÜSTÜ

Muğla Gökova Körfezi'nde gece saatlerinde, avcılığa kapalı alanda yasa dışı avcılık yapan dip trol teknesinde avlanması yasak ve koruma altında bulunan vatoz ve köpek balığı tespit edildi.

ORTACA’DA EV YANGINI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde gece saatlerinde çıkan ev yangında evin mutfak bölümü tamamen yandı.

MOTOSİKLET HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kız öğrencinin kullandığı ve gerçekleşen maddi hasarlı kazanın ardından okuduğu okul önüne bırakılan motosiklet gece saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınırken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.