Gençlerbirliği Haberleri

Gençlerbirliği Haberleri

İsmet Taşdemir: "Karşılaşmanın Başından Sonuna Kadar Hak Ettiğimizi Düşünüyorum"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçı karşılaşmanın başından sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok güzel bir maç oldu" dedi.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 1 - Gençlerbirliği: 0

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Bodrum FK sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla mağlup etti.

"Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz"

Geçtiğimiz hafta alınan Gençlerbirliği yenilgisini Ümraniyespor maçıyla telafi etmek isteyen Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “İki senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bize hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu” dedi.

Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti

Trendyol 1. Lig 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti.

Bodrum FK, Gençlerbirliği’ne Konuk Olacak

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Bodrum FK, önümüzdeki hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Bodrumspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor

Bodrumspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor.

MURAT YILMAZ FETHİYESPOR’DA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman’ın ardından, Kırklarelispor santraforu Murat Yılmaz’ı da renklerine kattı.

BAŞARILI KALECİ ÜBEYD ADIYAMAN FETHİYESPOR’DA

Fethiyespor, Gençlerbirliği forması giyen başarılı kaleci Übeyd Adıyaman’ı kadrosuna kattı.

Fethiyespor kaybedilen 2 puana yanıyor

3 lig 2. Grupta Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan, bu sezon evinde ilk kez kazanamayan Fethiyespor, kaybedilen 2 puana yanıyor. Nazilli Belediyespor’un deplasmanda kazanması ile liderlikten de olan Fethiyespor, bu hafta deplasmanda kazanıp zirve mücadelesine devam etmek istiyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, rakibin futbolu çirkinleştirmesi için her şeyi yaptığını belirtip, “Golü de bulduk. Rakibi açmakta zorlandık” ifadelerini kullandı. 

Fethiyespor ilk kez evinde puan kaybetti 1-1

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 19. haftada kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Bu sezon ilk kez evinde puan kaybeden lacivert beyazlılar liderlikten oldu. İlk yarıda Fethiyespor, Cemal’in golü ile öne geçti. Konuk takım ikinci yarının başında Fahrettin’in golüyle eşitliği sağladı. 

Fethiyespor’da 3 eksik 

3. Lig 2. Grup’ta Perşembe günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak Fethiyespor-Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Can Cengiz yönetecek. 

Teknik Direktör Toros, “Rövanşı alacağız” 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürdü. Fethiyespor, Kozanspor’dan eski oyuncusu Hüseyin Rüzgar ve Karşıyaka’dan genç oyuncu Görkem Kınay’ı renklerine kattı. Takımdan ayrılan Bülent Kalecikli ise Muğlaspor ile sözleşme imzaladı. Yeni transferlerin de adaptasyon sürecinin devam ettiği Fethiyespor’da, Teknik Direktör Mesut Toros, “Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek hem liderliğimizi sürdürmek, hem de rövanşı almak istiyoruz” dedi.

Son takım arkadaşları yalnız bırakmadı

Uzun yıllar Fethiye’de yaşayan ve yerel televizyonlarda futbol yorumculuğu yapan Eski Milli Futbolcu Abdullah Çevrim hayatını kaybetti. Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Gaziantepspor kulüplerinde forma giyen spor yorumcusu, eski milli futbolcu Abdullah Çevrim, son yolculuğuna uğurlandı. Fethiye Merkez Yeni Camide düzenlenen cenaze namazına; Fenerbahçe spor kulübünde birlikte top oynadığı takım arkadaşlarından Eski Milli futbolculardan Fenerbahçeli Ogün Altıparmak ile Aydın Yelken katıldı.