Gençlik Spor Haberleri

Gençlik Spor Haberleri

Miniklere su bilinci anlatıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde çocuklara su bilinci üzerine bilgilendirme çalışması yapıldı.

Kış Kampında Öğrenciler Akyaka Turu Gerçekleştirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel 8. Tematik Kış Kampları çerçevesinde kampa katılan öğrenciler Akyaka’da çevre temizliği ve tekne turuna katıldı.

Muğla’da Kış Kampı Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel 8. Tematik Kış Kampları başladı.

Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor maçından kazanan çıkmadı

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda mücadele eden Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor 11. hafta mücadelesinde 1-1 beraber kaldı.

Gençlik Spor Muğla Müdürü Tenis Şampiyonları ile bir araya geldi

Muğla tenis kulübü olarak, Türkiye tenis federasyonu faaliyet programında yer alan 2023 yılı yaz kupaları ve hafta sonu turnuvalarında dereceye giren şampiyonlar Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ile bir araya geldi.

Seydikemerspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

2023-2024 Muğla Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Seydikemerspor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor karşısında galibiyetle döndü.

Başkan Oktay, “Sizlere yürekten inanıyoruz”

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü U-18 Voleybol Takımı Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Muğla Derbisinin Galibi Karya Gençlik Oldu

Menteşe Spor Salanu’nda Muğla Türdü Basketbol ile Karya Gençlik Spor arasında oynanan Muğla derbisinin galibi Karya Gençlik Spor oldu.

Milasspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Süper Amatör Lig’de yer alan Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor’un ismi 29 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul sonucunda Milas Belediyesi Milas Spor olarak değişti.

Güreş organizasyonu düzenledi

Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü, genç sporcular için güreş organizasyonu düzenledi.

Yiğit, mesai arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi

Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yiğit, “Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir turnuva yapıyoruz”

Fethiye Kaymakamlığı'nın idaresinde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'' sonlanmasının ardından Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit açıklamada bulundu.

KOÇYİĞİT, “DEPREMZEDELERİN HER TÜRLÜ TALEBİNİ KARŞILIYORUZ”

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ‘nün spor salonunda depremzedelere yardım çalışmaları sürdürüldü. Fethiye’den devam eden yardım çalışmaları ise bugün itibariyle Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından sürdürülüyor.

MUĞLA’YA BİN 500 DEPREMZEDE GELDİ

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından Muğla'ya depremzedeler gelmeye devam ediyor. Depremzedelerin bazıları otellere yerleştirilirken bazılarının ise Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda barınması sağlanıyor.

GÜREŞ TURNUVASI BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Fethiye, Serbest Güreş 1. Akdeniz Kupası’na ev sahipliği yaptı. Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün organizesinde gerçekleşen Serbest Güreş turnuvasında minik sporcular mücadele etti.

KARAÇULHASPOR LİDERLİK YOLUNDA

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu mücadele eden Karaçulhaspor, Dalaman Belediye Gençlik Spor’u ikinci yarıda attığı tek golle 1-0 yenerek Play off yolunda bir engeli daha aştı.

FİLENİN SULTANLARINDAN GALİBİYET ÜZERİNE GALİBİYET

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, deplasmanda Aydın Gençlik Spor Kulübü maçını 3-0 kazanarak galibiyet serisine bir yenisini ekledi.

ULTRA MARATONU’NA START VERİLDİ

Atletizim Federasyonu’nun ve Gençlik Spor Müdürlüğünün de destekleriyle Fethiye’de gerçekleştirilen Fethiye 4. Ultra Maratonu start aldı.

BOKS ADAY HAKEM KURSU BAŞARI İLE TAMAMLANDI

19-20 Kasım 2022 Cumartesi ve Pazar günü Muğla Fethiye’de Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Boks Aday hakem kursu başarı ile tamamlandı. Hakemlik seminerini Gençlik spor müdürlüğü tarafından Türkiye Boks Federasyonu Baş Hakemi İbrahim Avcıoğlu dersleri işledi. 

BAKAN KASAPOĞLU MUĞLA VALİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik açılış ve bakanlığına bağlı yatırımlarda bir dizi incelemelerde bunmak için Muğla'ya gelen Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Muğla Valiliği'ni ziyaret etti.

FETHİYE SPORFEST, KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muğla il Gençlik Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Müdür Akışbaş ve Kaymakam Balcı, izlemeye gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

ZİRVE SPOR KULÜBÜ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ, KAYMAKAM BALCI' DA KATILDI

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, S Garaj’da kongre yaptı. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit katıldı.

MARMARİS GENÇLİKSPOR ESKİ GÜNLERİNE DÖNMEK İSTİYOR

Beşiktaş'ın yıldızı Salih Uçan'ın futbola başladığı Marmaris Gençlikspor'un yeniden profesyonel liglere dönebilmesi için ilçe halkı dayanışma örneği sergiliyor.

MARMARİS GENÇLİK SPOR’A GOL MAKİNASI TEKNİK DİREKTÖR GETİRİLDİ

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor'da sportif direktörlük ile teknik direktörlük görevlerine Akhisarspor'un unutulmaz golcülerinden eski profesyonel ve milli futbolcu 38 yaşındaki Doğan Şahin getirildi.

Ortacalı sporcular İşitme Engelliler Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından, Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası'nda Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon olurken, bir diğer Muğla temsilcisi Dalaman ise ikinci oldu.

Kurumlar Arası Futbol Ve Voleybol Mücadeleleri Başlıyor

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu'nda düzenlenecek olan kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvaları başlıyor.

Arena Fethiye boks kulübü Takım Halinde İl Şampiyonu oldu.

Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı boks turnuvasına Fethiye den katılan Arena Fethiye boks kulübü 20 altın 4 gümüş madalya kazanarak takım halinde il şampiyonu oldu.

Marmaris’te 19 Mayıs’ta Atatürk heykelinin açılışı yapılacak

Marmaris Belediyesi tarafından binlerce taştan oluşan Atatürk'ün kalpaklı fotoğrafının mozaiği yapılıyor. Dev mozaik heykelin açılışı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda gerçekleştirilecek.

Babasının antrenörlüğünde genç sporcu hedefine ilerliyor

Türkiye Judo Federasyonu ve Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği 2022 Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları 2-3 Nisan tarihlerinde Afyon'da düzenlenirken, Milas Gençlik Spor Müdürlüğü sporcularından Dila Yıldız, kendi kilosunda ikinci olarak yarı final karşılaşmalarına katılma hakkını elde etti. babası ile çalışmalarını sürdüren genç sporcu yarı final müsabakalrında iyi derece ile dönmenin planlarını yapıyor.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.