Göçmen Kaçakçısı Haberleri

Göçmen Kaçakçısı Haberleri

Bodrum'da 100 Düzensiz Göçmen Karaya Çıkarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı. Olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

Bodrum'da 57 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 57 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Marmaris’te 15 Düzensiz Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan adalarına yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 15 düzensiz göçmen kurtarıldı, bir göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Bodrum'da 15 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 15 düzensiz göçmen kurtarılırken, olayda 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Bodrum'da 58 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 58 göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Bodrum'da 2 Göçmen Kaçakçısı Şüphelisi Gözaltına Alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 49 düzensiz göçmen kurtarıldı, 28 düzensiz göçmen de yakaladı. Düzensiz göçmenlerin geçişine aracılık ettiği değerlendirilen 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Bodrum'da 84 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekne içerisinde 84 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi ve ülkeyi yasadışı yollarla terk etmeye çalışan 1 Türk vatandaşı yakalandı.

Bodrum'da 89 Düzensiz Göçmen Yakalandı: 1 Gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 3 düzensiz göçmen olayında 89 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı.

Bodrum'da 156 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 156 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

14 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde yasa dışı yollardan çıkış hazırlığında olan ve bindikleri teknenin arıza yapması sonucu yandım talebinde bulunan 14 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Bodrum'da 136 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince 136 düzensiz göçmen kurtarıldı, 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi ise yakalandı.

Bodrum'da 81 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekiplerince 81 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerince yapılan çalışmada 10 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

Fethiye’de 1 göçmen kaçakçısı ve 19 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında yasadışı yollardan lastik bot ile Yunanistan adalarına kaçmaya çalışan 19 düzensiz göçmen ile bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Fiber teknedeki 12 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 12 düzensiz göçmen ile 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

51 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 5 operasyonda 87 düzensiz göçmen kurtarılırken, 51 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçılığı şüphelisi de gözaltına alındı.

113 Düzensiz Göçmen Yakalandı; 1 Gözaltı

 Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 4 olayda toplam 113 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

27 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 27 düzensiz göçmen kurtarılırken, 15 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Göçmen kaçakçıları Yelkenli teknede yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında hareket halindeki yelkenli teknede iki göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalanırken, karada da 48 düzensiz göçmen yakalandı.

2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 78 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

46 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı

Datça ilçesi açıklarında iki ayrı düzensiz göçmen olayında 46 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

4 ilde düzenlenen operasyonda 6 göçmen kaçakçısı tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 10 göçmen kaçakçılığı şüphelisinden 6'sı tutuklandı.

34 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında fiber tekne ile yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçmeye çalışan 34 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Yunanistan geri itti, Türk Sahil Güvenlik kurtardı

Muğla’nın Datça ilçesinde Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 17 düzensiz göçmen kurtarılırken, göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen bir kişi yakalandı.

94 Düzensiz Göçmen Yakalandı: 3 Gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekne içerisinde 94 düzensiz göçmen yakalanırken, 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

2 göçmen kaçakçısı tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 saat arayla 22 düzensiz göçmeni yakalarken, gözaltına alınan 2 organizatör ise çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göçmen Kaçakçısı Yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen lastik bot içindeki 11 düzensiz göçmen kurtarılırken, bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

12 göçmen kaçakçısı tutuklandı

Ağustos ayının ilk 4 gününde Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 12 şüpheli tutuklandı.

teknede 13 göçmen yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yelkenli tekne ile Yunanistan adalarına kaçma girişiminde bulunan 13 düzensiz göçmen ile bir göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen kişi yakalandı.

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

Göçmenler turist gibi kaçmaya çalıştı

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında yelkenli tekne içinde 74 düzensiz göçmen ve iki göçmen kaçakçısı yakalandı.