Haber Haberleri

Haber Haberleri

Fethiye Cuma Pazarı’nda Karpuzun Fiyatında Sert Düşüş! Ne Kadar Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Cuma günleri kurulan, üretici pazarı olarak da bilinen Fethiye Cuma Pazarı’nda karpuz fiyatındaki sert düşüş dikkat çekti. Karpuzun yeni fiyatı ne kadar oldu? Haberimizde yer alıyor.

Vali Akbıyık’tan ‘Basın Bayramı’ mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yayılmadığı mesajında, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı basının, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu açıkladı.

TGK’dan Yerel Basına Destek Çağrısı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, basın sektörünün ekonomik darboğaza girdiğini ve birçok gazete ile internet haber sitesinin kapanmanın eşiğine geldiğini belirterek, yerel basın kuruluşlarının desteklenmesi çağrısında bulundu.

Karaca’dan Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

Fethiye’de balık fiyatları Bodrum ve Marmaris’e kıyasla uygun

Muğla'nın popüler tatil beldelerinden Fethiye, Bodrum ve Marmaris'e kıyasla daha uygun balık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Fethiye balık pazarında satışa sunulan mevsim balıklarını ve fiyatların haberimize derledik.

Muğla'da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından Bir Haftadır Haber Alınamıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 7'inci günde devam ediyor.

Ünlü Tiyatrocu Ahmet Çevik Tatil İçin Fethiye’yi Tercih Etti

Olacak O Kadar Programıyla hafızalarımıza kazınan ve daha sonra imza attığı harika projeler ile büyük ses getiren ünlü tiyatrocu Ahmet Çevik tatilini Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Ramada by Wyhndam Otel’de sürdürüyor. Muhabirimizin sorduğu sorulara samimi cevaplar veren Çevik’le yaptığımız sohbet haberimizde.

Muğla’da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından 5 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 5’inci günde devam ediyor.

Başkan Aras’tan Seydikemer’e otogar müjdesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldiğinden itibaren 100 günde yapılanları anlattığı toplantıda Seydikemer’e otogar müjdesi verdi.

Başkan Topuz’dan ‘Hoş geldin bebek’ ziyareti

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, yeni doğan bebeklere yönelik uygulamaya koydukları ‘Hoş geldin Bebek’ projesi çerçevesinde yeni doğum anneleri ve aileleri ziyaret ederek, hem ailelerin heyecanına ortak oluyor, hem de ailelere değişik hediyeler veriyor.

Hafta içi Fethiye'de hava nasıl olacak?

Fethiye'de 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak? Fethiye'de hafta içi hava durumunu sizler için haberimizde derledik.

Önce haberde gördü, sonra evinin balkonundan darbeciler ile burun buruna geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde olduğu için kaldığı alanı hedef alan hainlerin 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde yaptıklarına şahit olan Marmarisli Anıl Berk, "Televizyonda izlerken, sesleri duydum balkona çıktım. Skorksy helikopterdekiler ile burun buruna geldik " diyerek o gece yaşadıklarını anlattı.

Ortaca Belediye Başkanı Tezcan; "Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda adım atmakta kararlıyız"

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Kaplan’ın otogarın bulunduğu alanın Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsisi ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirirken, “Bu konuda doğru adımları Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda almaya kararlıyız. Daha henüz süreç devam ederken yangından mal kaçırır gibi yapılan bu haberleri maksatlı ve iyi niyetten yoksun buluyoruz” dedi.

Alzheimer hastası yaşlı adamdan 8 saattir haber alınamıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde kaybolan ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Yaşar Eren'den (80), 8 saattir haber alınmazken, yaşlı adam her yerde aranıyor.

13 Düzensiz Göçmen Yelkenli Teknede Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yelkenli tekne ile yasadışı yollardan İtalya’ya doğru hareket halinde olan tekne içinde 13 düzensiz göçmen yakalandı.

Başkan Acar Ünlü, Merhum Belediye Başkanlarını Unutmadı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Kurban Bayramı’nın arifesinde merhum belediye başkanlarının ve aile büyüklerinin kabrini ziyaret etti.

Single Atlayış Gerçekleştiren Paraşütçü Denize Düştü

Fethiye Ölüdeniz Babadağ’dan Single atlayış gerçekleştiren paraşütçü iniş esnasında paraşütünde yaşadığı sorun nedeniyle denize düştü.

Türkiye’nin Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresine 53 ilden katılım oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ortaklığında, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi yürütücülüğünde Türkiye’nin ilk ‘Ulusal Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresi’ sona erdi.

Orman yangınlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından koordine edilen orman yangınlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı, Kaymakam Mustafa Emre Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi.

Muğla Köyceğiz'li Taekwondocular 5 birincilik 3 ikincilik kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Taekwondo Takımı İlde yapılan müsabakalarda 5 birincilik, 3 ikincilik kazanarak döndü.

İş İnsanları Yetenekli Sporculara Destek Olacaklar

Bodrum İş İnsanları Derneği, çeşitli imkansızlıklar nedeniyle tenis sporu ile tanışamayan yetenekli sporculara ulaşmayı hedeflediği “Minik Raketler” projesinin galasını yaptı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kurban Bayramı Töreni Düzenlendi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Fethiye Karaot Plajı sezona hazır

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen ve ekolojik konseptiyle de beğeni toplayan Karaot Plajı yaz sezonuna hazır. Aynı zamanda caretta carettaların da yaşam yeri olan bu plaj vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

11. Benyamin Sönmez Klasik Müzik festivali 20 Haziran’da başlıyor

2011 yılında yaşama veda eden viyolonselin dâhi çocuğu Benyamin Sönmez’in anısını yaşatmak ve genç yetenekleri cesaretlendirmek için yola çıkan Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali 20 Haziran’da başlıyor.

Hayvan satış yerleri denetlendi

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner ekipleri tarafından Fethiye’de kurulan hayvan satış yerleri denetlendi.

Akmaz Plajı’na Engelsiz Denize Girme Platformu yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile engelli vatandaşların kolaylıkla denize girmesi için planlanan Engelsiz Denize Girme Platformu’nun montajı Akmaz Plajı’nda yapıldı.

Vekil Otgöz, Bakan Koca ile görüştü

Muğla Milletvekilli Yakup Otgöz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Muğla’ya yapılacak sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milli Kanocular Köyceğiz’de kamp yapıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Kanocular Slovakya’da yapılacak olan Kano U23 ve Gençler Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor.

Filistin'e yardım için hayır çarşısı kuruldu

Muğla'da, sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarının iş birliği ile Filistin'e yardım amacıyla hayır çarşısı kuruldu. Üç gün sürecek olan çarşının tüm geliri, Filistin'e gönderilecek. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi de etkinlikte yer alarak destek verdi.

Bodrum Belediyesi Buğday Hasadı Gerçekleştirdi

Bodrum Belediyesi tarafından belediye mülkiyetinde bulunan tarımsal alanda buğday hasadı gerçekleşti.