Halk Plajları Haberleri

Halk Plajları Haberleri

Milletvekili Otgöz, Muhtarlar ve mahalle başkanları ile toplantı yaptı

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Halk plajlarında konaklayanlar dikkat çekiyor

Gözde turizm kenti Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah 07.00 da bir Marmaris yaşayanının çektiği fotoğrafta Halk plajındaki şemsiyelerin altında onlarca kişinin konakladığı görülüyor.

Belediye plajları uygun fiyatlarıyla ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Akmaz ve Karaot Halk Plajları uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hem tatilcilerin hem de Fethiye’de yaşayan vatandaşların uğrak yeri olan plajlar, yoğun bir sezon geçiriyor.

Cankurtan Personel Eğitimleri Tamamlandı

Bodrum Belediyesi halk plajlarında deniz güvenliğini sağlamak üzere tam donanımlı cankurtaranların eğitimine devam ediyor.

Belediye Halk Plajlarında Sona Yaklaşılıyor

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum halkının ve kente gelecek olan misafirlerin kaliteli ve ekonomik koşullarda faydalanabileceği plajlar için sezon öncesi çalışmalar sürdürülüyor.

BAŞKAN KARACA, “EN BÜYÜK KRİZLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Fethiye” programında konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca halk evleri ve halk plajlarına da değindi. Seçim vaadimizdi, yaptık diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek’ten bize geçen İnlice Plajı’nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot’u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı’nı açtık” dedi.

Halk plajlarında bakım ve tamirat çalışmaları başlatıldı

Bodrum Belediyesi, Bodrum halkına ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Belediyesi halk plajları sezona hazır

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Halk Plajları Sezona Hazır

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Marmaris’te halk plajları yaza hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ilk olarak 2019 yılında hayata geçirilen halk plajlarındaki ücretsiz şemsiyeler deniz sezonu hazırlıkları çerçevesinde plajdaki yerlerini aldı.

Marmaris’te yaz devam ediyor

Sonbahar mevsiminin ilk ayı olan Eylül ayının ortasına gelinmesine rağmen Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz mevsimi yaşanmaya devam ediyor. Otellerin ve halk plajlarının doluluğu ve ilçede denize girenlerin çoğunluğu drone ile görüntülendi.

Bodrum Belediyesi’nden farkındalık etkinliği

Bodrum Belediyesi’ne bağlı tam donanımlı cankurtaranlar, “25 Temmuz Dünya Boğulma Önleme Günü” dolayısıyla halk plajlarında düzenlenen etkinliklerde, denizlerde boğulmaların kader değil önlenebilir bir kaza olduğunu anlatarak farkındalık yarattı.

Bodrum sahillerine ‘Tam kapatma’

“Sahiller halkın diyen” CHP'li Bodrum Belediye Başkanı gözlerini yumdu. Halka ait olan sahillere iskelekondu işletmeler yapıldı. Bodrum sahillerinde vatandaşlara “tam kapatma” uygulandı. Tüm bu olanları, "Vatandaşa sahillerde tam kapatma" diye tanımlayan vatandaşlar, Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne yaptıkları şikâyetlerin dikkate alınmadığını söyledi.