Hayatını Kaybedenler Haberleri

Hayatını Kaybedenler Haberleri

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimlerin belli oldu

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Milas'ta, hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Muğla'nın Milas ilçesinde İsrail’in Gazze’ye saldırısı sonrası hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

MARMARİS'TE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can verenler için lokma dağıtarak, Kur'an-ı Kerim okuttu. Belediye ayrıca ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına daha rahat karşılayabileceği bir merkez açtı.

FETHİYE TEK YÜREK OLDU

Türkiye güne acı bir haberle uyandı. Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı her saat artıyor.

FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER BELLİ OLDU

Seydikemer’de meydana gelen feci kazada ölü sayısı 5’e yükselirken, hayatını kaybedenlerin ise kimlikleri belli oldu.

Traktör canlarını aldı

Seydikemer İlçesi’ne bağlı Dereköy Mahallesi’nde römorkunda odun yüklü traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin baba oğul olduğu öğrenildi.

"GELİN CANLAR BİR OLALIM…"

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi yönetimi ve üyeleri tarafından 2 Temmuz 1993 tarihinde yaşanan Sivas katliamının yıldönümü nedeniyle bir anma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; Sivas olaylarında hayatını kaybedenler anısına kımızı karanfiller konuldu. FBKM önünde düzenlenen anma etkinliğinde Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi başkanı Nevzat Türkmen tarafından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasından sonra Sivas’ta hayatını kaybeden ozanların ve sanatçıların isimleri tek tek okunarak “yaşıyor” diye haykırıldı. Anma etkinliğinden sonra Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye şubesi yönetimi ve üyeleri; Sivas’ta düzenlenecek olan anma etkinliğine katılmak için yola çıktılar…