Hentbol, Haberleri

Hentbol, Haberleri

Köyceğiz'deki okul hentbolda bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Isparta’da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler grup müsabakalarında bölge şampiyonu oldu.

Denizin Kızları Yenimahalle’yi Rahat Geçti

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde aldığı THF Kadınlar Süper Kupa’sını alarak Hentbol sahalarında gururla dalgalandırmaya devam eden Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu dördüncü hafta maçları kapsamında Bodrum’da Yenimahalle Belediyesi ile karşılaştı.

U15 Hentbol Milli takım kampına 7 sporcu çağrıldı

Hentbol sporunda önemli başarılara imza atan Muğla takımlarının sporcularına U15 Milli takım hazırlık kampına 7 sporcu davet edildi.

Muğla’nın şampiyon takımı Türk bayraklarıyla karşılandı

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Muğla İl Karması Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu olurken, şampiyon takım Türk bayraklarıyla karşılandı.

14 İLDEN 16 TAKIM VE 256 SPORCU MUĞLA’YA ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİ

Okul Sporları Hentbol Küçük Kızlar Ve Erkekler Türkiye Şampiyonası heyecanı Muğla’da başladı.

Okul Sporları Basketbol Yıldız Erkeklerde Kupa Sahibini Buldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ve öğrencilerin yoğun ilgisini çeken okul sporlarında bir kupa daha sahibini buldu. Dart, Hentbol, Basketbol, Bilek Güreşi, Kros, Voleybol vb. branşlarda toplam 132 kupa sahibi bulurken dereceye giren tüm sporculara ve takımlara madalyaları takdim edildi.

Köyceğiz Belediyespor Eskişehir Deplasmanında

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, Eskişehir Orman Spor Kulübü’ne konuk oluyor.

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı, Evinde Nilufer Bld’ye Mağlup Oldu

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı evinde oynadığı karşılaşmada Nilufer Bld’ye 30-23 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Köyceğiz Belediyespor 6 puan ile 9. sırada yer aldı.

Muğla’da spor dolu bir hafta geride kaldı

Muğla’da geçen hafta sonu yelken, atletizm, oryantiring, izcilik, satranç, yüzme, müsabakaları ve hentbol, basketbol, voleybol, futbol maçları dahil olmak üzere toplam 46 müsabaka yapıldı.

15 Temmuz 2021 etkinlik takvimi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında spor aktiviteleri düzenlenecektir. Sporcular, 15 Temmuz şehitleri için atletizm, basketbol, hentbol, kick boks, masa tenisi, yüzme ve bisiklet yarışmalarına katılacaktır.