Hırsızı Haberleri

Hırsızı Haberleri

Damacanalı Mazot Hırsızına Suçüstü

Muğla’nın Milas ilçesinde ilçesinde bir kamyonetten damacana ile mazot çalan bir şahıs çarşı ve mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Motosiklet hırsızı güvenlik kameralarından kaçamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıp güvenlik kameralarına yakalanan şahıs, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

38 motosiklet çalan hırsızın yakınları polise "Ne götürüyorsunuz zaten af çıkıyor" diye seslendi

Muğla'nın Milas ilçesinde, 38 motosiklet çalan ve bu suçtan tutukluyken kaldığı açık cezaevinden firar ederek yine motosiklet çalan 18 yaşındaki şahıs, polis tarafından evinde yakalandı.

Motosiklet hırsızı emniyet ekiplerine yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde motosiklet hırsızlığından aranan şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Nakit para ile senet çalan 4 şüpheli yakayı ele verdi

3 ay önce bir iş yerinden 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde içi çek ve senet dolu çelik kasayı çalan 4 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı.

POLİS HIRSIZI 4 SAATTE YAKALADI, ALTINLAR SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Muğla'nın Ula İlçesinde evden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs, Ula Polis Merkezi Suç Araştırma ekipleri tarafından yakalandı. Çalınan çok sayıda ziynet eşyası ve döviz sahibine teslim edildi.

ORTACA'DA BAKIR BORU VE KABLO HIRSIZLARI YAKALANDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bakır boru ve kablo hırsızı polis ekiplerince yakalandı.

FETHİYE'DEN ÇALDIĞI OTOMOBİLLE MENTEŞE'DE YAKALANDI

Muğla'da 19 yaşındaki otomobil hırsızı, Fethiye ilçesinden çaldığı otomobille Menteşe İlçesinde yakalandı.

MOTOSİKLET HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kız öğrencinin kullandığı ve gerçekleşen maddi hasarlı kazanın ardından okuduğu okul önüne bırakılan motosiklet gece saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınırken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

ORTACA’DA ALTIN HIRSIZI YAKALANDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde girdiği evden yaklaşık 115 bin lira değerinde altını çalan zanlı yakalandı.

KÖYCEĞİZ POLİSİ MOTOSİKLET HIRSIZINI KISKIVRAK YAKALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yeni yıl öncesin yaşanan motosiklet hırsızlığı aydınlatıldı.

FETHİYE’DE MOTOSİKLET HIRSIZI YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosiklet hırsızlığı ile ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, elektrikli motosiklet sahibine teslim edildi.

BAKIR HIRSIZLARI JASAT TİMİNE YAKALANDI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 22 bin TL tutarında bakır ev eşyası hırsızına JASAT ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

EVİNDE HAYVAN ÖLÜLERİNİ BİRİKTİREN KADININ KOMŞULARI KONUŞTU

Muğla'nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi'nde 74 yaşındaki H.A.'nın yaşadığı evde, çok sayıda çürümüş hayvan ölüleri ile sağlıksız koşullarda yaşayan hayvanlar bulunmuştu. O sokakta yaşayanlar ve görüntüleri ilk ortaya çıkarıp şikayetçi olan komşular, H.A.'nın hayvan hırsızı olduğunu iddia etti.

MOTOSİKLET HIRSIZI OTO GALERİCİ YAKALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet hırsızlıklarına karşı yapılan çalışmalarda ilçede faaliyet gösteren bir oto galerinin işletmecisi hırsızlık şüphesiyle yakalanarak gözaltına alındı.

RAHAT TAVIRLARIYLA GELDİ, ÇEKMECEDEKİ PARALARI ALIP GİTTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ev yemekleri yapan lokantaya giren hırsızın kasada bulunan çekmeceyi açarak paraları çalıp gitmesi, güvenlik kameralarına yansırken, hırsızın rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

10 KİLO BAKIR KABLOLARI ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

Muğla'nın Datça ilçesinde bir evin bahçesinden 10 kilogram bakır kabloları çalan hırsız, polisin teknik takibi sonucu yakalandı.

Datça’da iş yeri hırsızı yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık olayına karışan şüpheli güvenlik kamera incelemesinin ardından polis tarafından yakalandı.

Köyceğiz Polisinden kablo hırsızlarına suçüstü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde polis ekipleri, kablo hırsızı bir şahsı kovalamacanın ardından suçüstü yakaladı.

Telefon hırsızı tutuklandı

Menteşe ilçesinde bir otelden cep telefonu hırsızlığı iddiası ile gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kablo Hırsızları Yakalandı

Seydikemer’de kablo hırsızlığı yapan iki şüpheli tutuklanarak, Eşen Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Kablo Hırsızları Yakalandı

Seydikemer’de kablo hırsızlığı yapan iki şüpheli tutuklanarak, Eşen Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Akü hırsızının kesinleşmiş hapis cezası ortaya çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde iki araçtan akü ve mazot hırsızlığı şüpheli olarak JASAT ekiplerince aranan Z,Y'nin kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı

Akü hırsızı firarda

Milas'ta iki ayrı araçtan akü hırsızlığı şüphelisi firar ederken, aküler Jandarma JASAT ekipleri tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Suriye uyruklu motor hırsızı gözaltına alındı

Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili olarak Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Zeytin hırsızını JASAT yakaladı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde iki vatandaşa ait 13 çuval içindeki 650 kilo zeytini çalan ve yağa dönüştüren şüpheli Jandarma JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

Hırsızı ayakkabı izi ele verdi

Fethiye'de Taşyaka ve Patlangıç Mahallelerinde geceleyin pimapen zorlayarak, korkuluk sökerek ve kapı kırarak gerçekleştirilen hırsızlık olaylarını takibe alan polis, ayakkabı izinden yola çıkarak şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri şüpheliyi, çaldığı eşyalarla birlikte yakalayıp 18 ayrı suç dosyasıyla adliyeye sevk etti.

Ayakkabı hırsızı tutuklandı

Ege'nin birçok bölgesinde ve Muğla’nın Menteşe ilçesinde değişik sitelerden çuval dolusu ayakkabı çalan şüpheli Uşak’ta çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.