Huzur Haberleri

Huzur Haberleri

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Başkan Akdenizli, Personeliyle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı öncesi birimleri ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Akdenizli, belediye çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

Fethiye’de Polis Ekiplerinden Ramazan Ayı Denetimi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece denetimleri gerçekleştiriyor.

Vali Akbıyık “Zehir tacirlerinin peşindeyiz"

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli, TV Sunucusu Gürpınar’a Saklıkent’i Anlattı

Sevilen televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar, söyleşi programı için geldiği Seydikemer’de Saklıkent Kanyonunu ziyaret etti. Saklıkent’in güzelliği karşısında hayran kalan Gürpınar, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdeniz’e teşekkür ederek; “Saklıkent Kanyonu adeta cennet gibi. İnsana huzur veren bir ortamı var. Belediye Başkanımıza bu güzel ilçeye beni davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

8 Başlıkta Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

Gece Kartalları Milas’ta Huzuru Bozan Motosiklet Sürücüsünü Yakaladı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir süredir kullandıkları motosikletlerin sesleri ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerinden biri gece kartalları olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçilerine takıldı.

Vali Akbıyık’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan kamu personeli başta olmak üzere hastane ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Muğla’da Polis Ekiplerinden Huzur Ve Güven Uygulaması

Muğla’da yılbaşı tedbirleri çerçevesinde yapılan yol kontrolünde 403 araç sorgulanırken, 65 sürücü ve araca 284 bin 202 TL para cezası uygulandı.

Marmarisliler Yeni Yıla Coşku İle Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatandaşlar yılbaşını coşkulu şekilde kutladı. Tüm ilçe genelinde alınan had safhada güvenlik önlemleri ile vatandaşlar mekanlarda ve yat limanında yeni yıl coşkusunu huzur içinde yaşadı.

Milas Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Gecesi Kuş Uçurtmadı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi aldığı tüm önlemlerle vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağladı.

Vali Akbıyık’ın eşi huzurevi sakinlerinin yeni yıl etkinliğine katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın eşi Sevim Akbıyık Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, Yeni Yılı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Dalaman’da yeni yıl tedbirleri toplantısı yapıldı

Vatandaşlarımızın yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmelerini sağlamak amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü, “Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı” kaymakamlık makamında yapıldı.

Başkan Oktay: "Marmaris'e Huzuru Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz"

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Beldibi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Oktay, “Seçim döneminde en büyük projemiz huzuru getirmekti. Bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Marmaris Belediyesi Dinlenme Ve Huzurevi Kapandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki dönem Belediye Başkanlarından Merhum İsmet Karadinç tarafından 20 yıl önce hizmete açılan Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi, depreme dayanıksız olması sebebi ile belediye tarafından kapatıldı.

Trafik denetimi gerçekleştirildi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla denetim gerçekleştirildi. Denetimde 25 araca çeşitli maddelerden 114 bin 126 TL para cezası uygulandı.

Başkan Gürün’den Engelliler Günü mesajı

 Bir toplumun gelişmişlik düzeyinin o toplumun içinde yaşayan engelli vatandaşlara sağladığı imkanlarla doğru orantılı olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, tüm vatandaşların sosyal hayata eşit olarak katılabildiği, mutlu, huzurlu ve engelsiz bir Muğla için çalıştıklarını söyledi.

Öğrenciler Ata’nın huzuruna çıktı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de Ankara’yı ve Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara’ya gezi gerçekleştirdi.

'Engelsİzciler' projesi hayata geçirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ailelerin engelli çocuklarını bırakabilecekleri huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamın sunulduğu Kısa Mola merkezleri ile sosyal projelere devam ediyor.

‘İncinebilir’ Yol Kullanıcılarına Eğitim

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Resmî-Özel huzurevlerinde ve engelli bakım merkezlerinde trafik güvenliği konusunda eğitim faaliyeti gerçekleştiriliyor.

Yeni Eğitim- Öğretim Yılı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı

16 Eylül tarihinde başlayacak olan 2023-2024 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı, Muğl Valisi İdris Akbıyık başkanlığında gerçekleştirildi.

Marmaris Zabıtası’ndan yoğun mesai

 Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede yaşayan vatandaşların huzurunu ve sağlığını korumak için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 4 buçuk yıllık süreçte zabıta ekipleri yaklaşık 15 bin şikayeti değerlendirdi.

Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Fethiye’de Şube Belirleme Kuraları Çekildi

Fethiye’de okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler için Şube Belirleme Kuraları, ilçe genelinde tüm okullarda eş zamanlı olarak, velilerin huzurunda gerçekleştirildi. 

Kuralar 1 Eylül’de çekiliyor

Muğla’da okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler için “Şube Belirleme Kuraları”, il genelinde tüm okullarda eş zamanlı olarak 1 Eylül 2023 tarihinde velilerin huzurunda gerçekleştirilecek.

İhaleye Fesat Karıştırmak İsteyenler İçin Suç Duyurusu

Yatağan Belediyesi, 10 Temmuz Pazartesi günü Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilmesi planlanan satış ihalelerine fesat karıştırmaya çalışan ve sosyal medya üzerinden asılsız iddialarda bulunarak Yatağan Belediyesini karalayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Vize ihlali olan 35 yabancı uyruklu vatandaş yakalandı

Muğla genelinde düzensiz göç ile mücadele çerçevesinde yapılan “huzur” uygulamasında vize ihlali bulunan toplam 35 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.