Ikinci El Pazarları Haberleri

Ikinci El Pazarları Haberleri

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. A’dan Z’ye birçok şeyi bünyesinde barındıran ikinci el pazarına ilgi ise yoğun.

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Ürünlere ardı ardına gelen zamların ardından vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. Pazarsa stant açan Nilgün Ersöz ise, ikinci el pazarının Fethiye’nin bir kültürü olduğunu belirtti.

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı.

2.El Pazarına Yoğun İlgi

Son gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar ihtiyaçlarını ikinci el pazarlarından görmeye çalışıyor.. Salı Pazarı kapalı alanında kurulan ikinci el pazarında birçok ürün yeni sahiplerini beklerken vatandaşlar kurulan pazara büyük ilgi gösteriyor.

Salgın kontrol altına alınıncaya kadar iptal

Fethiye Belediyesi sınırları içerisinde kurulan İkinci el pazarlarının, salgın kontrol altına alınıncaya kadar iptal edildiği bildirildi.

200 Öğrenciye Burs Sağlıyorlar

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) öğrencilere burs sağlamaya ve ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda ikinci el pazarlarında stant açan FETAV, Çarşı Caddesi’nde bulunan etkinlik merkezindeki ikinci el reyonunda çalışmalarını devam ettiriyor. Öte yandan haftada 2 kez kurulan el emeği stantları ile ev hanımlarının el emeklerini değerlendirmelerini sağlıyor.