Ilgi Görüyor Haberleri

Ilgi Görüyor Haberleri

Çini sergisine ilgi yoğun

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan Geleceğe Miras çini sergisi vatandaşlardan ilgi görüyor.

304 Yıllık 'Muğla Saraylısı' Geleneği Yaşatılıyor

Ramazan'ın en çok tercih edilen tatlısı 'Muğla saraylısı' 304 yıldır vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

100 Yaş Evlerinde İkinci Baharı Yaşıyorlar

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üzeri vatandaşların sosyalleşmesi ve çeşitli etkinliklerle el becerilerinin artarak kaliteli zaman geçirmelerine yönelik hizmete sunduğu Nilüfer Caner ve Fethiye 100 Yaş Evi büyük ilgi görüyor. Menteşe’de Nilüfer Caner 100 yaş evinde 1956 üye bulunurken Fethiye 100 Yaş Evinde ise 707 üye bulunuyor.

Özdemir, “Güzel dönüşler oluyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Uysal, “Fethiye Standı İlgi Görüyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. 

Köyceğiz Kaplıcaları Yaz Kış Hizmet Veriyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Sultaniye Kaplıcaları ziyaretçilerine yaz ve kış döneminde hizmet veriyor. Köyceğiz Belediyesi tarafından işletilen Sultaniye Kaplıcaları kış mevsimi olmasına rağmen ilgi görüyor.

Aday Adayı Kökten’e Sevgi Seli

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

Fethiye’de Red Globe Üzümleri İlgi Görüyor

Fethiye’de Red Globe üzümleri, bir diğer adıyla kırmızı üzümler pazarda ilgi görmeye devam ediyor. Pazar Esnafı Orhan Kaçar, Red Globe üzümleri ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı ve Cuma günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

El Yapımı Mumlar Fethiye’de İlgi Görüyor

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda yarına kadar sürecek olan “Sonbahar Şenlikleri” vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Seramik Kursları İlgi Görüyor

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu, birbirinden güzel el işçiliği seramik modellerini Fethiye’de bulunan seramik kurs atölyesinde sergiliyor. Seramik kursları, yoğun ilgi görüyor.

Bu Spor Salonu Ücretsiz

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu içerisinde bulunan Fitness Salonu ilgi görüyor.

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Bodrumspor - Erzurumspor maçı ne zaman?

Bodrumspor - Erzurumspor maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. 

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi 'Kar şerbeti'

Fethiye’nin kavurucu yaz sıcaklarında halk pazarının kurulduğu günlerde satışı yapılan 'kar şerbeti' vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Dönemin en popüler meyvesi Aydın inciri oldu

Türkiye’nin en kaliteli incirlerinin yetiştiği Aydın’dan Muğla’ya gelen incirler pazar tezgahlarında yoğun ilgi görüyor. Tadının yanı sıra sağlık açısında oldukça faydalı olan ve bir çok kişinin hekim tavsiyesi ile tükettiği taze incirin kilosu 80 TL'ye satılmasına rağmen yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Belediye plajları uygun fiyatlarıyla ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Akmaz ve Karaot Halk Plajları uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hem tatilcilerin hem de Fethiye’de yaşayan vatandaşların uğrak yeri olan plajlar, yoğun bir sezon geçiriyor.

Fethiye’de Ayakkabı Tamiri İlgi Görüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ayakkabı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşın tercihi ayakkabı tamiri oldu.

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Çarşamba günleri Fethiye’ye bağlı Çalıca Mahallesi’nde kurulan ikinci el ürünler pazarı satıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

FETHİYE 100 YAŞ EVİ YAŞLILARIN İKİNCİ EVLERİ OLDU

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üzeri vatandaşların sosyalleşmesi ve çeşitli etkinliklerle el becerilerinin arttırılarak zamanlarını daha verimli geçirmelerine yönelik hizmete sunduğu Fethiye 100 Yaş Evi büyük ilgi görüyor.

COŞKUN KARABULUT'UN ŞİİRLERİ ÖZBEKİSTAN' DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşamını Fethiye' de sürdüren Gazetemiz köşe yazarı Coşkun Karabulut' un şiirleri, Özbekistan' da Türk Dünyası Edebiyat literatürüne girdi.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

BODRUM’DA MOBİL KAFELERE BÜYÜK İLGİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulan mobil kafeler vatandaşlar ve turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

ŞEMSİYELİ SOKAĞA İLGİ YOĞUN

Fethiye’nin simgesi haline gelen şemsiyeli sokak, yerli ve yabancı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

ŞEMSİYELİ SOKAK İLGİ GÖRÜYOR

Şehrin merkezinde bulunan şemsiyeli sokak, Fethiye’yi ziyarete gelen yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

LİKYA KADIN KOOPERATİFİ STANTLARI İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi ‘Kar şerbeti’

Ege Bölgesi'nin kavurucu yaz sıcaklarında halk pazarının kurulduğu günlerde satışı yapılan 'kar şerbeti' vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

500tl’lik Kuzugöbeği İlgi Görüyor

Fethiye'de bu yıl 12'incisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali son günde de vatandaşın yoğun ilgisi ile devam etti.

Güzellik Uzmanlığı Eğitimine Yoğun İlgi

Cilt bakımı, estetik yaptırma, protez tırnak, kalıcı makyaj gibi güzelliğe dair bir çok alan günümüzde kadınlar tarafından çok fazla talep görüyor. Buna bağlı olarak ta bu işe ilgi duyanlar güzellik uzmanı olmak için eğitimler alıyor. Fethiye’de güzellik uzmanlığı eğitimi veren Gözde Yakut Güzellik Uzmanlığı eğitimleri büyük ilgi görüyor.

Marmaris Belediyesi’nin standı fuarda yoğun ilgi görüyor

İzmir Travel Turkey 22 şehir, 5 ülkeden 500'e yakın katılımcıyla 15. kez kapılarını açtı. Marmaris Belediyesi'nin paydaşlarıyla birlikte açtığı Marmaris standı fuarın en çok ilgi gören alanlarından biri oldu. Belediye Başkanı Oktay, 'Eğer olağanüstü bir durumla karşılaşmazsak 2022 yaz sezonunun oldukça iyi geçmesini bekliyoruz' dedi.