Itfaiye Ekipleri, Haberleri

Itfaiye Ekipleri, Haberleri

Aydın Ayaydın’ın Seçim Otobüsü Yandı

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın seçim otobüsü Seydikemer’de yandı.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDIKLARI KEDİYİ SAHİPLENDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde itfaiye ekipleri, bir otomobilin motor bölümündeki kayışa sıkışan ve sağ ön bacağı kopan kediyi kurtardıktan sonra sahiplendi.

MARMARİS’TE ORMAN YANGININA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE BAŞLADI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve şiddetli rüzgarın etkisi ile bir anda büyüyen yangına havadan ve karadan müdahale başladı.

İtfaiye ekipleri, yanan evi söndürmek ve içeride bulunan kedi yavrusunu kurtarmak için seferber oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın çıktı. Buzdolabından çıktığı belirtilen yangında itfaiye ekipleri hem yangını söndürmek hem de içeride mahsur kalan kedi yavrusunu kurtarmak için seferber oldu.

Jandarma ve Zabıta'dan ortak kurtarma operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalıktaki çukur içerisinde mahsur kalan keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

1 saatte 3 yangın

Fethiye’de 1 saatte 3 evde yangın meydana geldi. Baca, ısıtıcı ve elektrikten meydana gelen yangınların hiçbirinde can kaybı olmadı.

Mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu

Zincirlikavak Mevkiinde bulunan bir mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin erken müdahalesi ile alevlerin mağazaya sıçraması önlendi.

İftaiye ekipleri yavru köpekleri kurtardı

Köyceğiz itfaiye ekipleri sulama borusuna kaçan yavru köpekleri kurtararak sahibine teslim etti.

Baca yangını evi kül etti 

Babataşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Ergün D.’ye ait evde bacadan çıkan yangın evi küle çevirdi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatte söndürdüğü yangında Adnan Menderes Bulvarı yangın söndürme çalışmaları sırasında trafiğe kapatıldı.

Can Gardaşlarımızı Türk Bayraklarıyla uğurladık

Muğla’daki yangınlara destek vermek amacıyla 18 gün önce kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen itfaiye ekipleri, Türk bayrakları ve alkışlarla Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürüne bağlı Milli Piyango Kız Öğrenci Yurdundan yolcu edildi.

39 helikopter 6 uçakla müdahale devam ediyor

Muğla'da devam eden orman yangınlarında 11'inci güne girildi. 5 noktada devam eden orman yangınlarına sabahın ilk ışıkları ile havadan 39 helikopter, 6 uçak ile karadan Orman Genel Müdürlüğü'ne ait 342 arazöz, bin 843 personel, Türkiye'nin değişik illerinden gelen itfaiye ekipleri, su tankları ve gönüllüler ile müdahale devam ediyor.

Mersin’den yangınla mücadele eden Muğla ve Antalya’ya 9 itfaiye aracıyla destek

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için Muğla ve Antalya'ya gitti. Toplam 9 araç ve 15 personelden oluşan üç ayrı ekip, yangın söndürme çalışmalarında mücadele verecek.

Samanlıktaki Yılan İtfaiye ekipleri, tarafından çıkarıldı

Muğla’nın Fethiye İlçesinde samanlığa giren yılan Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından çıkarıldı.

Demire saplanan kediyi kurtarmak için seferber oldular

Muğla'nın Bodrum ilçesinde demire saplanan kediyi kurtarmak için ekipler seferber oldu. Demir çubuğu kesen itfaiye ekipleri, kediyi Bodrum Belediyesi rehabilitasyon merkezi yetkililerine teslim etti.