Jandarma Ve Polis Haberleri

Jandarma Ve Polis Haberleri

Jandarma ve Polise arılardan korunma ekipmanı

Ağustos-Ekim aylarında Türkiye’deki yaklaşık 9 milyona yakın arı kovanı varlığının yarısından fazlası çam balı üretimi için Muğla’ya geliyor.

FETHİYE’DE TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM ARANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’de trafik ve otopark sorunun çözümüne ilişkin alınabilecek tedbir ve önlemlerin görüşülmesi gündemiyle toplandı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda ilçede trafik güvenliğini sağlayan jandarma ve polis ekiplerinin de görüş ve önerileri kayda geçti. Toplantıda konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Özellikle turizm sezonunda vatandaşlarımızı ve tatilcilerimizi zor durumda bırakan trafik sorununa kalıcı çözüm getirmek için uzun süredir çalışma yürütüyoruz. İlçe merkezinde ve Ölüdeniz Mahallesi’nde halkımızı ve tatilcilerimizi rahatlatacak, işletmelerimizin müşteri ve tedarik yollarını sonuna kadar açacak bir çözüm modeli ortaya koymak zorunluluk haline geldi.” dedi.

Muğla’da Jandarma ve polisten sıkı denetimi

Yüksek risk grubundaki iller arasında bulunan Muğla'da yeni normalleşme ile birlikte Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasının ardından Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Bölge Trafik Müdürlüğü Gökova Trafik İstasyon Amirliği ekipleri 'Dinamik denetim süreci' kapsamında denetimlerini artırdı.